17 Aralık 2015 Perşembe

JEDİTURK'le "Star Wars: The Force Awakens" İlk Gösterimini Deneyimledik

Fotoğraf / Haber- Ümit Kireççi
...
Organizasyon yapmak, insanları örgütlemek, program yapmak, görevlendirmeleri düzenlemek, canla başla çabalayarak mutlu olmak için uğraşmak ne kadar zorsa JEDİTURK bu zorluğu sponsorlar bularak, hediyeler ve sürprizler hazırlayarak, yarışmalar düzenleyerek zorlukları üçe-beşe katladığı gibi organizasyonu alnının akıyla başardı. 

Eğer bu sabah organizasyonda payı olanlar etkinliklere katılan 450 kişi mutlu insanlar olarak uyandılarsa bunun sebebi güçle birlikte emeklerinin karşılığını fazlasıyla almış olmalarıdır.

Kagan Atsüren yönetiminde başlayan organizasyon haftalar öncesinden başlamıştı. "Bir salon tuttuk, bakalım kaç kişi gelecek?" sorusunun ardından gerçekleştirdikleri P.R. çalışması o denli başarılı olmuştu ki ikinci haber geldi "İkinci salonu da tuttuk.". Günler sonraysa gelen haber "Üçüncü salonda sadece 30 kişilik yer kaldı!". olmuştu.

Bir yandan TV programları diğer yanda sosyal medyada gerçekleştirdikleri çalışmalar ekip olarak JEDİTURK'ü bu mutlu sabaha taşıdı. Ve elbette etkinliğe katılan küçük büyük ortalama 450 kişiyi de.

Kostümlerini hazırlayan ve etkinliğe saat 19.30 itibariyle bazı katılımcılar son derece estetik bir girişle karşıladılar gelenleri.

Basının büyük ilgi gösterdiği etkinlikte kameralar ve fotoğraf makineleri bu özel gecenin her anını görüntülediler.

Üç küçük Star Wars hayranının da katıldığı gecenin yıldızı hiç şüphesiz BB-8 kostümüyle minik kız oldu.

Ayhan Keçecioğlu'nun neşeli sunumuyla başlayan etkinlikte ilk gösteri ışık kılıçlarıyla sunulan Samuray dövüş şovu oldu.

Kagan Atsüren'in konuşmasının ardından sıra yarışmalara geldi. Oyuncaklar ve figürler sahiplerini sabırsızlıkla beklerken jüri üyeleri kostümler arasında seçim yapmak üzere yerlerini almışlardı.

İzleyicilerin de şaka bir yana yarışmacılardan farkları yoktu. Kostümlerle ve ışın kılıçlarıyla programı takip eden izleyiciler etkinliğin tadını alkışlayarak ve tezahüratlarla çıkardılar.

Kostüm yarışması hayli çekişmeliydi.

Ve jüri sonunda sıralamayı açıkladı.

Özel gösterimden önceki son bölümde sıra fotoğraf çekimine geldi. İzleyiciler her yakaladıkları kostümlü katılımcıyla bu özel gecelerini ölümsüzleştirdiler. Ama bence ışın kılıcını selfie çubuğu olarak kullanan bu iki ezeli rakibin fotoğraf çekimleri geceye damgasını vurmuş oldu.

...
Peki film nasıldı? Onu da ilerleyen günlerde geniş geniş, kimsenin keyfini kaçırmadan yazışırız artık.
...
ÇROP olarak düşüncemiz belli: Filmin devamını Mayıs'ta yine sizinle izlemeyi umarak teşekkürler ve tebrikler JEDİTURK.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails