23 Temmuz 2015 Perşembe

ÇROP 8 Yaşında Kırk Birinci Yazı: ULTRON ÇAĞI (AGE OF ULTRON

Fazlı Bozatay
...

Ultron... belki de Avengers ekibinin en dişli rakiplerinden biri tekrar hayata dönüyor! Ve Avengers ekibi onunla yaptığı kahramanca mücadeleden galip ayrılıyor... mu acaba?!

Marvel evreninde dengeleri alt üst eden bu olay “Ultron Çağı” Gerekli Şeyler tarafından okuyuculara sunuluyor ve uzun süre Marvel da şahane işlere imza atmış Brian Michael Bendis kitabın yazarlığını üstleniyor.

Gizli ajan Spider-Woman bir grup bilim adamı süper kötü tarafından gizli bir sığınakta esir tutuluyor ve Avengers ekibimizde onu kurtarmaki için gittiklerinde büyük bir sürprizle karşılaşıyorlar.Ultron savaş esnasında canlanıyor ve kahramanları darma duman ediyor.Bu açılışla birlikte ilerledikçe Ultron’un robot ordusuyla dünyaya büyük bir darbe indirdiğini görüyoruz.Daha ilk sayıdan kahramanların yaşam mücadelesi verip çaresizce saklanmaları kesinlikle görülmeye değer.Hatta o kadar çaresizler ki Spider-Man’i kurtarmak için hiç biri dışarı çıkmaya yanaşamıyor.Bu sürükleyici ve uzun maceramızda Ultron’u yok etmek için zaman yolculukları yapıyor,paralel evrenlere ziyaret ediyoruz ve çok büyük bir mücadele veriyoruz.

Son olarak eğer Avengers Ultron Çağı filmini de izlediyseniz bu kitapta Ultron’un yıkıcı gücünü mutlaka görmek isteyeceksiniz.Filmi izlemiş olun yada olmayın bu kitabı tüm Marvel severlere tavsiye ediyorum.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails