6 Mayıs 2020 Çarşamba

Çizgi Roman Dünyası Ustalarından Karantina Günlerinde Okuma Önerileri - 15 / M. İhsan Tatari

Çizgi romana emek veren, yıllarını veren, araştıran, çeviren, çizen, yazan okurlarına "Karantina Günlerinde Çizgi Roman Okusak da ne Okusak?" diye sorduk ve öneriler aldık. 

Önerilerimiz bu defa çevirmen M. İhsan Tatari'den geliyor:


BATMAN: BEYAZ ŞÖVALYE

Sean Murphy

Çeviren: Hasan Süpürgeci

Batman'in sınırı aştığı bir dünyada Joker, Gotham'ı kurtarmak zorunda.
Ona birçok isim verildi; Manyak, Katil, Suçun Palyaço Prensi... Peki ya Beyaz Şövalye? Asla! En azından şimdiye kadar.
Deliliğinden ve cani eğilimlerinden kurtulan ve artık Jack adıyla tanınan Joker, bundan böyle hatalarını düzeltmenin peşinde; ilk olarak Harley Quinn ile barışmalı ve ardından Gotham'ı en büyük düşmanı olarak gördüğü kişiden kurtarmalı: Batman'den!

COSMIC GHOST RIDER: BEBEK THANOS ÖLMELİ


Donny Cates

Çevirmen Adı: Egemen Görçek

ONU PUNISHER OLARAK BİLİYORDUNUZ. FRANK CASTLE DAHA SONRA BİR ŞEYTANLA ANLAŞMA YAPTI VE GHOST RIDER OLDU.

Galactusla bir anlaşma yapıp kozmik oldu.
Thanos’la bir anlaşma yapıp... öldü?! Endişelenmeyin, Castle kolay kolay ölmez. Geri döndü - ve tüm evreni daha iyi bir yer haline getirecek bir planı var! Hepsi neden kimsenin yapmayı denemediğine hayret ettiği, basit bir firikle başlıyor. Ama yapmaya değer her şey gibi bu da kolay olmayacak. Castle uzay köpekbalıklarıyla savaşıp gelecekten Galaksinin 

Koruyucularıyla yüzleşiyor ve bir bar kavgası sırasında Galactus’la karşılaşıyor! Ve bebek Thanos’u da unutmayalım?! Bu, Frank... şey... Punish... şey... Cosmic Ghost Rider’ın en çılgın öyküsü olacak!


MONSTRESS

Marjorie Liu

Art Deco güzelliğini ve Steampunk korkusunu bir arada barındıran alternatif bir dünyada geçen Monstress, insanlar ile ezeli düşmanları Arkanikler arasında yaşanan yıkıcı bir savaştan sağ kurtulmayı başaran genç Maika Yarıkurt’un destansı hikayesini anlatıyor. Zulüm ve tehlikeye karşı hem avcı hem de av olan Maika, onu kullanmayı amaçlayanların sadece bir adım önünde, gizemli geçmişi hakkındaki cevapları arıyor... Ve tüm bunlar olurken, içerideki canavar da uyanmaya başlıyor...

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails