6 Nisan 2013 Cumartesi

'The Secret Service'ın çizgi romanı Matthew Vaughn'a emanet

Bir gizli ajanın maceralarını anlatan çizgi roman serisi "The Secret Service" beyazperdeye uyarlanacak
İngiliz yapımcı ve yönetmen Matthew Vaughn, Mark Millar’ın tecrübeli bir gizli ajan olan Jack London'ın maceralarını anlattığı çizgi roman "The Secret Service"ı beyazperdeye uyarlayacak.

"X-Men: Birinci Sınıf / X-Men: First Class" ve "Bir Dilim Suç / Layer Cake"in yönetmeni Vaughn çizgi roman uyarlamalarına aşina bir isim olarak biliniyor. Vaughn, 2010 yılında Mark Millar’ın bir diğer çizgi romanı "Kick-Ass"i beyazperdeye uyarlamıştı. Tekrar iş birliği yapacak olan ikilinin senaryo üzerinde de ortak çalışacağı ve 20th Century Fox Yapımı olacak olan filmin, Kasım 14, 2014'te vizyona girmesi planlanıyor.

Çizgi romanın yaratıcısı Millar, "Bu çok farklı hissettiriyor, ki bu güzel bir şey. "Kick-Ass nasıl 'Örümcek Adam'a benziyor gibi görünüp kesinlikle benzemiyorsa, bu çizgi romanın da James Bond ile benzer bir ilişkisi var" dedi.

Millar'ın aynı adlı çizgi romanı yetenekli gizli ajan Jack London'ın asi yeğeni Gary'nin sorumluluğunu üstlenerek, onu karizmatik bir karaktere dönüştürmesini ve bu süreçte yaşadıkları maceraları konu alıyor.


Kaynak - Milliyet Sanat

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails