18 Kasım 2017 Cumartesi

İlk Türkçe DC Rebirth Arkabahçe'den Basıldı: Titan Avı

Beklenen Rebirth yağmuru başladı.
Şimdi sevgili dostum o elindeki şemsiyeyi yavaşça yere bırak, yağmurluğunu çıkarıp bana doğru it, çizmelerinden kurtulup diz çök ve koltukta arkana yaslanarak ıslanmanın tadını çıkar...

Titan Avı 
Yazar: Dan Abnett 
Çizer: Stephen Segovia & Paulo Siqueira
Genel Yayın Yönetmeni: Ahmet Kocaoğlu 
Çeviri: Cem Demirkan
 Grafik: Gökçay Vardar 
Arka Bahçe Yayıncılık

GENÇ TİTANLARIN GİZLİ TARİHİ GÜN IŞIĞINA ÇIKTI. 

Robin. Wonder Girl. Speedy. Aqualad. Hawk ve Dove. Bir zamanlar onların ve diğer genç kahramanların isimleri adaletle birlikte anılırdı. Onlar tüm çoklu evrenin en müthiş süper kahraman gruplarından biri olan Genç Titanlar’dı... ama o çoklu evren değişti ve Titanların dönemi dünyadan silinip gitti. 

Madem öyle neden Dick Grayson ve Roy Harper - namı diğer Nightwing ve Arsenal -hiç bilmedikleri bir dünyaya dair şeyler hatırlamaya devam ediyorlar. Onları Garth adındaki bir Atlantisli ve Donna Troy adındaki bir Amazon’un peşine düşmeye sevk eden nedir? Hangi tehlikeli sırlar onları kudretli bir yabancı, esrarlı bir psişik ve tuhaf bir çifte bağlamakta -ve dünya üzerindeki tüm canlıların akıbeti açısından bu sırların önemi nedir? 

Bir şekilde, bir zamanda ve bir yerde bu kişilerin tümü Titan’dı... Onları bir araya getirecek gücü elde edebilirlerse her şey yine eskisi gibi olacak.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails