31 Ekim 2017 Salı

Büyülü Çizgi Klasik THOR'un 9 ve 10. Ciltlerine Rekor Satış Şart

Ümit Kireççi
...
Belki bazıları vizyona giren filimden dolayı yazdığımı sanacak ama hemen söyleyeyim "öyle bir şey yok!". Büyülü Çizgi'nin bastığı Klasik Thor serisinin 9 ve 10. ciltleri kesinlikle ve kesinlikle satın almaya, kitaplığa koymaya ve korunmaya değer. 

Çünkü...


Ne yalan söyleyeyim Büyülü Çizgi Thor Klasiklere girdiğinde "Ne gereği var?" diye sormuştum içimden. Hatta daha önce Alfa Yayınlarının yayınladığı maceraları görünce daha da büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. Sonrasındaysa mitolojik bir kahramanın abuk uzay ve bilim maceraları yaşaması ve Odin'in her daim uykuda oluşu v.s. gibi basmakalıp hikayelerin dönüp durmasıyla da serinin takibini bırakmıştım.

Ta ki...

Ta ki 9 ve 10. ciltler çıkana kadar.

Tam da beklentime uygun mitolojik maceraların yer aldığı bu iki cilt bende heyecan yarattı. Spoiler vermeden nasıl anlatabileceğimi bulamadığım maceralar için sadece bazı ipuçları verebilirim gerisini okuyunca görün. Buyurun bakın Thor nelere şahit oluyor, nereleri dolanıyor uzun yaşamında:


Ragnarok ve (bir) Thor'un Ölümü
Hz. İsa'nın Doğumu
Nibelungen Efsanesi
Orta Doğu Mitolojisi Kahramanı Gılgamış
Yunan Tanrıları
Odin'in Geçmişi
İnca Mitolojisi
Troia Efsanesi ve Thor'un Anadolu Ziyareti
ve Eternals ve Deviants ve Squadron Supreme

Başka... Okuyun görün ve devamının çıkması için dua edin. 

Çünkü...

Çünkü aldığım duyumlar doğruysa Büyülü Çizgi Klasik Thor yayınını burada bitirecekmiş... Hem de muhteşem maceraların peşpeşe geldiği bir döümde, hem de Thor hayranlarının son derece keyif alarak çizgi roman okumaya başlayacakları bir sırada... İnanın bana yazık olur...

Özetle sevgili Thor okuru olan olmayan tüm dostlarım size önerim odur ki "Büyülü Çizgi Klasik THOR'un 9 ve 10. Cildine Rekor Satış Şart"... Hiç durmayın ve mitolojik macera okumanın keyfini yaşamak üzere Thor almaya koşun.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails