4 Eylül 2014 Perşembe

DAMPYR 3 ve Y: Son Erkek 5 Çıktı

ÇÖL DEVRİYESİ – KAYIP VAHA
Yazar Adı: Mauro Boselli
Çizer Adı: Stefano Andreucci
Çevirmen Adı: Meltem Görgün
Orijinal Adı: Dampyr (89-90)
Yayın Editörü: Murat Sevgikuranlar
Görsel Uygulama: Hakan Aysal

Kitap Tanıtım Yazısı:

ÇÖL DEVRİYESİ (89. Albüm, Yazar: Mauro Boselli; Çizer: Stefano Andreucci): Geçen sayıda başlayan maceramız devam ediyor. Bayuda Çölü’nde Gece Efendisi Vathek’in kurduğu tuzaktan kurtulmayı başaran Tesla, sonunda Harlan ve Kurjak’la buluşurlar. Ekibe katılan birkaç cesur insanla birlikte, oyun tersine dönmüş ve bu sefer bizimkiler sonsuza uzanıyormuş gibi görünen bir çölde av peşine düşmüşlerdir .

KAYIP VAHA (90. Albüm, Yazar: Mauro Boselli; Çizer: Stefano Andreucci): Ama belki de tüm bunlar o Gece Efendisi’nin, korkunç Emir Vathek’in planlarına uygun gelişmelerdi. Bu ölüm kalım macerasının sonunda efsanelerin bir kısmının gerçek olduğunu anlayan ve artık yüzlerce yıllık uykusundan uyandırılmış dehşet verici bir orduyla, kayıp bir vahanın ortasında yüzleşmek zorunda kalan dostlarımızın sığınabileceği tek silahları yine Harlan Draka’nın kanıydı.

Doğruluk Yüzüğü
Yazar Adı :Brian K. Vaughan – Pia Guerre
Çevirmen Adı : İlke Keskin
Orijinal Adı : Y The Last Man 5 Ring of Truth
Dizi Adı: Bölüm 5 Doğruluk Yüzüğü
Katkıda Bulunanlar: Editör : N. Aslı Can
Görsel Uygulama : Hakan Aysal

Kitap Tanıtım Yazısı:

2002 yılında, sebebi bilinmeyen bir salgın, her spermi, her fetüsü ve Y kromozomu taşıyan yetişkin her memeliyi yok eder – genç bir adam ve maymunu hariç. Yorick Brown’ın, yani yeryüzündeki son erkeğin, evcil hayvanı Ampersand’ı da yanına alarak Kuzey Amerika’yı bir uçtan öbür uca geçmek üzere yola çıkmasının üzerinden neredeyse iki yıl geçti. Ve Yorick ile yol arkadaşları nihayet San Francisco’ya yani Dr. Mann’in çalışacağı laboratuvara ulaştılar. Aylarca süren bir seyahatin ardından büyük bir rahatlama olsa da üçlüyü izleyen birçok takipçi için de onları yakalama fırsatı doğar. Son erkeğin sonu ve insanlığın geleceği için gelecek tüm umutların suya düşmesi anlamına gelebilecek tehlike gizlenmekte ve ortaya

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails