13 Temmuz 2014 Pazar

Star Wars: Clone Wars 8 ve 9 Çıktı!

Çizgi roman dünyamıza yeniliklerle dönüş yapan JBC Yayıncılık Clone Wars serisini tamamlıyor:
Klon Sava ları 8 : Son Kuş atma, Nihai Gerçek 
Özgün Adı : Star Wars: Clone Wars 
Volume 8 The Last Siege, The Final Truth 
John Ostrander Yazar 
Jan Duursema - Dan Parsons - Brad Anderson - Tomas Giorello
Çizer
Hakan Buhurcu 
Çevirmen 
Banu Erdoğdu 
Redaksiyon 
Bora Öngürer 
Editör 
Ekin Can Seyhan 
Yayın Kordinatörü 
Berk Şentürk 
Grafik ve Uygulama 
Ertan Ergil 
Yayın Yönetmeni

Klon Sava ları'nın son günleri. Cumhuriyet ve onun Jedi'ları trajik ve öngörülemez sonlarına doğru ko şuyorlar. Ama bazılarında hala umut yaş ıyor: Görevini bırakmayı reddedenlerde, inançlarının yok olduğunu görmek istemeyenlerde, ve arkadaş larını terk etmek istemeyenlerde. Küçük bir umut kıvılcımı, karanlık gökyüzündeki yıldızlar gibi bazılarının yüreğinde ış ıldıyor...

SON KUŞATMA, NIHAİ GERÇEK
Karanlık Jedi Sora Bulq, Saleucami’nin kraterli yüzeyinin altında Morgukai suikastçilerinden olu an bir ordu klonlamaya baş lamış tır. Bu büyük yeni tehdidi görmezden gelemeyen Cumhuriyet sonunda kendini be ay boyunca süren bir ku şatmanın içinde bulur. Artık vakit ve kaynaklar tükenmiş tir. Ayrılıkçı üssüne sızmak ve planlarını tamamlamadan önce Bulq’u yenmek Jedi Quinlan Vos ile Aayla Secura’nın ellerindedir.

Klon Savaş ları 9 : Oyunun Sonu
Özgün Adı : Star Wars: Clone Wars, Volume 9
Endgame
John Ostrander - Welles Hartley
Yazar
Jan Duursema
Çizer
Hakan Buhurcu
Çevirmen
Banu Erdoğdu
Redaksiyon
Bora Öngürer
Editör
Ekin Can Seyhan
Yayın Kordinatörü
Berk Şentürk
Grafik ve Uygulama
Ertan Ergil
Yayın Yönetmeni

Çok sayıda Jedi kendi klon askerleri tarafından alt edildi. Emir 66 dan kurtulabilecek kadar ş anslı ya da yetenekli olanlar, kendilerini en karanlık soruyla yüzle mi durumda buldular. Korumaya and içtikleri Cumhuriyeti kurtarmak için artık çok mu geçti?

OYUNUN SONU
Bazı Jedi'lar yiğitçe bir son direni şe giri şecekler. Diğerleri kendilerine ihanet etmiş olan galaksiye sırtlarını dönerek yeraltının gölgelerine sığınacaklar. Yine de kimileri ezilenlere özgürlük getirme çabalarına devam etmeyi deneyecekler. Ve kararlı birkaçından olu an bir grup bir araya gelerek Sith hükmünü devirmek amacıyla İmparator'un yeni demir yumruğu için bir tuzak hazırlayacaklar -- Darth Vader için!

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails