22 Haziran 2014 Pazar

Brendon 14, Dragonero 2, Hikayeler 4, Tolga 8 Çıktı!

Bonelli Editore yayınlarının neredeyse tamamını bünyesinde toplayan Çizgi Düşler Yayınları istikrarlı çalışmalarını sürdürüyor:
BRENDON 14
Eser Alt Başlığı: ÇÖL İNSANI – SİHİRBAZIN İNTİKAMI – CİNAYETİN İZİ
Yazar Adı: Claudio Chiaverotti
Çizerler: Cristiano Spadavecchia; Lucia Arduini; Emiliano Simeoni
Çevirmen Adı: Emel Altan Ege
Yayın Editörü: Murat Sevgikuranlar
Görsel Uygulama: Hakan Aysal

Kitap Tanıtım Yazısı :

ÇÖL İNSANI (40. Albüm, Yazar: Claudio Chiaverotti; Çizer: Cristiano Spadavecchia): Büyük Karanlık’ın çökmesinden önce Mars’a giden bir uzaygemisi, dönüşünde Dünya’ya bilinmeyen bir virüs getirmiştir. Aradan geçen onca yılın ardından bu olay çöl göçerlerinin hafızasında bir efsane halini almıştı. Ama gün gelip Brendon’ın hayatını etkileyecekti...

SİHİRBAZIN İNTİKAMI (41. Albüm, Yazar: Claudio Chiaverotti; Çizer: Lucia Arduini): Lostown kasabasında, aniden ortaya çıkan genç bir sihirbazın çılgınca bir gösterisine ve ölümüne şahit olan Brendon, içine düştüğü şeytani bir yanılsama sanatı tuzağından kurtulabilmek için elinden gelen her şeyi yapmak zorundadır.

CİNAYETİN İZİ (42. Albüm, Yazar: Claudio Chiaverotti; Çizer: Emiliano Simeoni): Kayıp bir vadide güzeller güzeli Fay ile yaşamaya başlayan Brendon, bulduğu huzur dolu günler sayesinden, belki de ilk defa sakin ve düzenli bir hayatı yaşamaya başlamıştır. Ama bu sakin yaşam, belki de aslında inanılmaz bir kâbusu içinde barındırmaktaydı?

DRAGONERO 2
Eser Alt Başlığı: MUTANTLAR – KARANLIK KALE
Yazarlar: Luca Enoch ve Stefano Vietti
Çizerler: Giuseppe Matteoni, Luca Malisan
Çevirmen Adı: Elif Kahyaoğlu
Yayın Editörü: Murat Sevgikuranlar
Görsel Uygulama: Hakan Aysal

Kitap Tanıtım Yazısı :

MUTANTLAR - (3. Albüm, Yazarlar: Luca Enoch ve Stefano Vietti; Çizer: Giuseppe Matteoni): İnsanlar ve orklar arasındaki savaş neredeyse kaçınılmaz bir noktaya gelmiştir. Önlem olarak Orkların Büyük Adası’nın etrafını donanmasıyla kuşatan İmparatorluk, büyük saldırıya hazırlanmaktayken, hem insanlar hem de orklar arasındaki sağduyulu kişiler savaşı önlemek için son kozlarını oynar. Üstelik Ian ve dostları olayların tam ortasında sıkışıp kalmışlardı.

KARANLIK KALE - (4. Albüm, Yazarlar: Luca Enoch ve Stefano Vietti; Çizerler: Giuseppe Matteoni ve Luca Malisan): Orkların Büyük Adası’na ulaşan Ian ve dostları olayların ardındaki kişiyi bulmakta güçlük çekmeyeceklerdir: Kara Leydi. Kara Kulesi’nde yaşayan bu kadına doğrudan bir saldırı imkânsız görünüyordu, ama bu canavarın yüreğinde Ian’ın henüz bilmediği çok zayıf bir nokta vardı. Ve bu noktanın ortaya çıkması, dört bölümdür süregelen maceranın sonunu getirecekti.

HİKÂYELER, 4
Eser Alt Başlığı: MÜFREZE / KARA SEVDA
Yazarlar: Fabrizio Accatino / Gigi Simeoni
Çizerler: Casertano / Simeoni
Çevirmen Adı: Fatih Okta
Yayın Editörü: Murat Sevgikuranlar
Görsel Uygulama: Hakan Aysal

Kitap Tanıtım Yazısı :

MÜFREZE (No: 7, Yazar: Fabrizio Accatino; Çizer: Giampiero Casertano) Vietnam, 1967. Uzun bir süre önce kaybolmuş bir müfrezenin peşinden giden Yüzbaşı Artz ve arkadaşları ormanın derinliklerinde inanılmaz bir macera yaşayacaktır. Adaletsizlik ve çocuk cinayetlerinin intikamı bir şekilde alınıyor. Ama gerçek nerede bitiyor, kâbus nerede başlıyor, buna siz karar vereceksiniz.

KARA SEVDA (No: 8, Yazar: Gigi Simeoni; Çizer: Gigi Simeoni) Küçük bir çocuğun vahşice öldürülmesinin ardında, inanılmaz bir aşk hikâyesi yatabilir mi? Masum bir çocukluk aşkı, habersiz ve tek taraflı olarak büyüdüğünde bir insanı ne hale getirebilir. İnsanın ruhu, kimselere anlatamadığınız bir kara sevdaya kaç sene dayanabilir?

TOLGA 8
Eser Alt Başlığı: ABAKA’NIN KİNİ 
Yazar Adı: Abdullah Turhan
Çizer Adı: Abdullah Turhan
Yayın Editörü: Mahmut Turhan
Görsel Uygulama: İlker Özer

Kitap Tanıtım Yazısı :

ABAKA’NIN KİNİ - Orta Asya’nın uçsuz bucaksız bozkırlarında at koşturan kahramanımız Tolga’nın yolu bu kez genç Abaka ve Kelle Batur’la kesişir! Abaka, küçük bir Moğol obasının başbuğu olan babasının katili Arık Boğa’nın peşindedir ve bu uğurda önüne çıkacak tüm engelleri yakıp yıkmaya kararlıdır. Tolga rastlantıyla tanıştığı bu iki yiğidin arasına katılıp onlarla bir ölüm kalım mücadelesine atılmakta bir an bile tereddüt etmeyecektir.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails