13 Şubat 2014 Perşembe

Kontakt 4'de "Türkiye'de Çizgi Roman Yayıncılığı" Söyleşisi

KONTAKT 4 bu sene çizgi roman yayıncılığımızı masaya yatırıyor ve Gerekli Şeyler, Marmara Çizgi temsilcileriyle çizgi roman araştırmacısı Hakan Tunga Kalkan'ı konuk ediyor:


Kontant 4 Facebook Bülteni

Türkiye Alt Kültür Topluluğu TAKT, Türkiye’nin en büyük alt kültür etkinliklerinden KONTAKT'ın dördüncüsünü sunar!

Türkiye’nin en büyük alt kültürlerinin bir araya geldiği KONTAKT, bu yıl 15-16 Şubat’ta geri dönüyor!

İlk etkinliği ile yüzlerce katılımcıyı bir araya getiren ve sonraki etkinliklerinde katılımcı sayısını arttırarak büyük bir başarı yakalayan KONTAKT ekibi, KONTAKT 4 ile karşınızda. Cosplay yarışmaları, rol yapma oyunları, turnuvalar, kart ve kutu oyunları, paneller ve çok daha fazlasının yer alacağı efsanevi etkinlik, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi’nde!

KONTAKT, dünyanın dört bir yanında icra edilen alt kültür dallarının, Türkiye’de bir araya gelmesini ve gelişmesini amaçlan bir eğlence etkinliği olarak popülerliğini kazanmış, farklı ilgi alanlarına sahip insanları birleştiren homojen yapısıyla da pek çok farklı alandan ve sektörden insanların dikkatini çekmeyi başarmıştır.

KONTAKT, dünya çapında en önemli cosplay etkinliklerinden biri olan EuroCosplay’e her sene finalist göndererek KONTAKT'ın en önemli renklerinden biri olan cosplay hobisinin Türkiye'de gelişmesine önemli derecede katkı sağlamış, bu hobinin renklerinin daha belirginleşmesine destek olmuştur.

Peki ama KONTAKT dahilinde bu sene neler olacak?

Türkiye ve Avrupa genelinde birçok katılımcının yer alacağı ve Türkiye'nin en büyük çaplı ve ödüllü cosplay yarışması KONTAKT Cosplay yarışması, 15 Şubat Cumartesi günü saat 16:00'dan itibaren sizlerle! Yarışmamızın bu seneki bay ve bayan finalistleri Sony PlayStation 4 kazanacak!

Bu sene de EuroCosplay Türkiye finalisti KONTAKT'ta seçiliyor! Pazar günü saat 16:00'da başlayacak olan
yarışmayı kazanan kişi, 24-26 Ekim 2014 tarihinde düzenlenecek olan MCM London Comic Con'a KONTAKT sponsorluğunda gitme hakkı kazanıyor!

Cumartesi günü saat 14:00'te Penguen çizerleri Kaan Sezyum, Mustafa Satıcı, Serkan Altuniğne ve Özer Aydoğan imza gününde çizgi severlerle buluşuyor!

Türkiye'nin ilk yerel Heartstone turnuvası KONTAKT 4'te! Steel Series ve Zocco's Oyun Merkezi sponsorluğunda gerçekleşecek olan turnuva, destesine güvenen oyuncuları bekliyor!
Kayıtlar için: http://www.zoccos.com/v2/index.php/16-subat-hearthstone-2-kontakt-turnuvasi/

KONTAKT'ta bir ilk! StarCraft sevenleri unutmayan KONTAKT, etkinlik boyu sürecek ödüllü StarCraft II turnuvası düzenliyor!
Kayıtlar için: kstarcraft@kon-takt.com

Rumble Network tarafından düzenlenecek olan Tekken Tag Tournament 2 Cumartesi günü saat 14:00'te oyun sever katılımcıları bekliyor olacak!
Kayıtlar için: http://www.emailmeform.com/builder/form/8caEod0sbVQr38P0W8HhJ

Pegasus Oyuncak sponsorluğunda düzenlecek olan Yu-Gi-Oh! Turnuvası, 15 Şubat Cumartesi günü düello severler için hazır olacak!

Magic: The Gathering sevenler için Pegasus Oyuncak sponsorluğunda düzenlenecek olan turnuva 16 Şubat Pazar günü KONTAKT 4'te!

Yu-Gi-Oh! ve Magic: The Gathering cosplayi yapanlar ise ödüllerini Pegasus Oyuncak standına uğrayarak alabilirler!

Etkinlik alanında bulunan farklı çeşitteki pek çok stant ve etkinliğe katılarak toplayacağınız görev puanlarıyla birinci olun ve Pazar günü saat 17:00'de başlayacak olan ödül töreninde başarınızı tüm katılımcılara gösterin!

KONTAKT 4'te farklı alanlarda, alanında uzman kişiler tarafından düzenlecek olan birçok seminer de sizi bekliyor olacak!

- Emrah Özer ile Bağımsız Oyun Geliştiriciliği
- Yusuf Kemal Vefa ve Ferit “Wristcutter” Karakaya ile Türkiye'de Profesyonel Oyunculuk
- Ertuğrul Süngü ile Türkiye'de FRP'nin Gelişimi
- Rumble Network “Road to EVO”
- Marmara Çizgi “Türkiye'de Çizgi Roman”

Sanatçılar Sokağı'nda ise Devrim Kunter ve sürpriz çizerler tanışmak, sohbet etmek ve imza dağırmak için sizleri bekliyor olacak.

KONTAKT Klasikleri olarak adlandırabileceğimiz masa üstü rol yapma ve kutu oyunları, LARP, Warhammer, Assassin ve Hazine Avı KONTAKT 4'te de sizlerle!

Ana Sahne'de ise Kendo Gösterisi, Gentle Loris Konseri, MStar Dans Gösterisi ve League of Legends Cosplay Yarışması etkinliğe renk katmak için KONTAKT 4'te olacak!

League of Legends 4. Üniversite Turnuvası Finali League of Legends Salonu'nda canlı olarak yayınlanacak!

Erdinç “BayE” İyikul ve Hasan “Haswan” Çolakoğlu League of Legends Salonu'nda sohbet amaçlı sizleri bekliyor olacak.

Yepyeni bir deneyime ne dersiniz! Sancak Beyi Kart Oyunu KONTAKT katılımcılarına yeni bir oyun deneyimi ve sürpriz hediyeler için etkinlik alanında olacak!

Nostalji severler içinse etkinlik alanında arcade makineleri ve langırt katılımcılar için hazır durumda olacak!

Alt Kültür dünyasını tanıtan film olan Project Imagine'in devamı olan Project Imagine 2 KONTAKT 4'te alt kültür camiasına sunulacak!

Yepyeni, koskocaman ve dopdolu bir KONTAKT 4 için 15-16 Şubat'ta Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'nde buluşalım!


İki Günlük Kombine Bilet: 15 TL
Koleksiyon Paketi: http://k4.kon-takt.com/tr/cp
İletişim: iletisim@kon-takt.com
Stand Başvurusu İçin: stand@kon-takt.com

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails