23 Ocak 2014 Perşembe

Lex Luthor Justice League'e katılıyor

Kaynak - Gerçek Gündem
*
Justice League çizgi romanlarının 'kötü adamı' Lex Luthor, yön değiştirerek ekibin bir parçası oluyor.
DC Comics'in çizgiroman serisi "Justice League" (Adalet Birliği) beklenmeyen açılımlarla geliyor. Çizgiroman serisinin 30. bölümünden beri 'kötü adam' olarak tanınan Lex Luthor, kötülükle savaşmak için ekibe katılıyor.
"Forever Evil" ismini taşıyacak olan yeni çizgiromanda, ekipte büyük değişiklikler olacağını belirten yazar Geoff Johns, "Bence Lex'le ilgili en ilginç şey bir kahraman olmanın, bir hayat yaşamanın nasıl bir şey olduğunu bilmemesi. Düşmanlar edinirsiniz, kişisel saldırılara maruz kalırsınız. Fakat o Lex Luthor. Ne bir kod adı, ne de maskesi var. Bunun sonuçlarıyla baş etmek zorunda" diye konuştu. Luthor'ın ekibe katılması bile hayranları şaşkınlığa uğratırken, başka süprizler de yapabileceğini belirten Johns, Luthor'ın ekibin liderliğini üstlenmesi ihtimalini ortaya attı. "Luthor'ın ekibi yönetip yönetmemesi, ekipte bu soruyu kime soracağınıza bağlı olarak değişir. Ama elbette ona soracak olursanız, yönetmesi gerektiğini düşünecektir" diyen çizgi roman yazarı, "Forever Evil"da başka yenilikler de yapılacağını belirtti.
DC Comics'in çizgiroman serisinden uyarlanacak olan ve merakla beklenen "Justice League" (Adalet Birliği) filmi için henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi. Filmin yapımını Warner Bros üstlenecek.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails