16 Ocak 2014 Perşembe

Batman Artık Türkçe!

Düş gibi bir şey gerçekleşiyor ve Batman JBC Yayıncılık'ın aylardır süren gayretleri sonucu Türk okuruyla buluşuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Dünyanın en iyi dedektifi, Gecelerin Efendisi, Gotham şehrinin Kara Şövalyesi Batman'in 75 yıllık serüvenini, onu Türkiye'deki hayranlarıyla tekrar buluşturarak kutluyoruz.

Uzun bir aradan sonra Batman, Türkiye'de tekrar yayınlanmaya başlıyor.

JBC Yayıncılık olarak, Warner Bros. firmasının kuruluşu DC Entertainment ile tüm Batman ve yan karakterleriyle ilgili Türkçe Çizgi ve Grafik Roman anlaşması imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

2014'te Kara Şövalye’nin hem yeni serilerini hem de klasikleşmiş başyapıtlarını okuyucularımızla buluşturacağız.

Siz değerli okurlarımızı, Scott Snyder, Frank Miller ve Neil Gaiman gibi ünlü pek çok yazarın Batman hikâyeleri; Greg Capullo, Andy Kubert, Lee Barmejo ve Tony Daniel gibi ünlü çizerlerin muhteşem çizimleri ile sıra dışı maceralara tanıklık etmeye davet ediyoruz.

Batman'in 75 yılını hem yayımlayacağımız çizgi romanlar hem de sürpriz aktivitelerle adına yakışır bir şekilde kutlarken sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Saygılarımızla
JBC Yayıncılık


Not : Star Wars Klon Savaşları 8-9 , Deadpool : Marvel Evreni'ni Öldürüyor , Şemsiye Akademisi : Dallas Şubat ayı itibari ile basılmaya başlanıyor. Konu hakkında sorularınızı info@jedbang.com adresine mail olarak atabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails