27 Aralık 2011 Salı

Çizgi Roman Kulübü'ne Askerlik Molası

Özellikle Spawn araştırmalarıyla ön plana çıkmış olan "Çizgi Roman Kulübü - The Blog With A Mouth" yöneticisi Erdem'in 5 aylık vatani görev için askere gideceği bilgisi elimize ulaştı. Kendisine hayırlı teskereler diliyoruz!
"Sevgili arkadaşlar, bugün itibariyle vatani görevimi yapmak üzere 5 ay kadar aranızdan ayrılıyorum. Şartlar nasıl olur bilemem, ama belki nadiren bir iki cümle bişeyler karalarım çarşı izinlerinde :) Bu sebepten ötürü blogumuz da olacak geçici aksaklık için de sizden özür dilerim. Sitemiz Talat Bey' in pamuk ellerine emanet olacak :) Buraya birşeyler karalamayı gerçekten özleyeceğim. Zaten Yeni 52' yi başında bırakıp gitmekten içim buruk biraz, artık dönünce gözleri patlatacağım. Kimbilir neler birikecek? :) Zaten çizgi romanlarımı 5 ay terkederek, komşu çocuklarının meraklı keşiflerinin insafına bırakacak olmak (her türlü önlemi almış olsam da...) yusuf yusuf gitmemi sağlıyor. Neyse artık evdekilere güveneceğiz. Hepinize güzel ve bol çizgi romanlı günler diliyor, teşekkür ediyorum. ÇRK bu 5 ay ,eskisi kadar olamasa da aktif olmaya devam edecek. En kısa zamanda yazabilmek dileğiyle. Görüşmek üzere !
Erdem - ÇRK"


Yorum yazmak isteyenlere: http://cizgiromankulubu.blogcu.com/

Not - Her ay bir yazısından alıntı yaparak okuyucuları ana kaynağa yönlendirmeyi düşünüyoruz. Bu emek verilen blog ara vermeden hatırlanmalı diye düşünüyoruz :)

1 yorum:

ali dedi ki...

hayırlı tezkereler dostum.
eminim enerjini depolamış olarak dönecek,telafi edeceksiniz.:)


büyük beyaz

Linkler

Related Posts with Thumbnails