8 Temmuz 2011 Cuma

Transformers Oyunu Hazır!

29 Haziran’da tüm dünyada aynı gün gösterime giren fenomen serinin son filmi Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü’nde Autobotlar ve Decepticonlar kozlarını son kez paylaşıyorlar. İnsanların müttefiki iyi Autobotlar ile dünyayın ele geçirmeye çalışan kötü Decepticonlar arasındaki savaş beyazperdede bitmiş gibi gözükse de dijital dünyada tüm görkemiyle devam ediyor!!!


TRANSFORMERLAR’IN SAVAŞI DİJİTAL DÜNYADA DEVAM EDİYOR!!!



Filmin web sitesi: www.transformersfilmi.com.tr


Filmin Facebook sayfası: http://www.facebook.com/TransformersFilmi


Web Wars: www.tf3webwars.com


Decepticon Descent: www.transformersfilmi.com.tr/decepticondescent



Tüm web dünyasını bir savaş alanına çeviren ‘Web Wars’, Şikago’yu Decepticon istilasından kurtaran ‘Decepticon Descent’ isimli iki yeni online oyun, Transformers ve tüm oyun severleri heyecan dolu bir maceraya davet ediyor. ‘Deception Descent’ için www.transformersfilmi.com.tr/decepticondescent, Web Wars için www.tf3webwars.com


ya da Transformers Filmi Türkiye Facebook hayran sayfasını (facebook.com/transformersfilmiturkiye) ziyaret ederek siz de aksiyon dolu bu maceraya siz de katılın..



Tüm web dünyası sizin savaş alanınız


Web Wars’u oynamak isteyen kişi önce bir Autobot mu yoksa Decepticon mu olmak istediğine karar vermeli. Ardından favori web sitesini ziyaret etmesi gerekiyor. Çünkü kıran kırana mücadele burada gerçekleşecek. Oyuncu, savaş alanına dönüşecek olan web sitesinin hakimiyetini düşmana kaptırmaması gerekli...



Oyun talimatları:




  • www.tf3webwars.com, ya da Tranformers Filmi Türkiye Facebook hayran sayfası (facebook.com/transformersfilmiturkiye) üzerinden giriş ve dil seçimi yapın.

Tarafınızı seçin: Decepticon mu Autobot mu olmak istiyorsunuz? Sonrasında Transformers ikonunu Sık Kullanılanlar’a sürükleyin.


Şimdi web tarayıcınızdan dilediğiniz bir siteyi ziyaret edin ve Sık Kullanılanlar’da yer alan Tranformers ikonuna tıklayın.


Tıkladığınız Transformers ikonu savaşı başlatacak web sitesinin her yerini savaş alanına çevirecek.


Düşman robotlar websitesini ele geçirmeye çalışacak. Sitenin sizin hakimiyetinizde olduğunu kanıtlamak zorundasınız.


Takım toplayabilir, sıralamaları ve ödülleri gözden geçirebilir, bölgeyi ele geçirmek için taktiksel stratejiler geliştirebilirsiniz.



Decepticon Descent Hakkında:



Decepticon Descent’i oynamak isteyen kişi, askeri birim N.E.S.T’in özel askeri olarak Decepticon’ların dünyayı ele geçirmeye çalıştığı sırada Şikago’da uçaktan atlıyor. Amaç belirlenen özel alana iniş yapmak. Ancak uçaktan atladıktan sonar karşısına Decepticon saldırıları ve diğer engeller gibi birçok zorluk çıkıyor. Ateş ederek tüm bu zorlukların üstesinden gelmek zorunda. Skorlar Facebook’ta da paylaşılabiliyor böylece kimin en çok puanı aldığı görülebiliyor.



Oyun talimatları:



www.transformersfilmi.com.tr/decepticondescent adresini ziyaret edin.


Göreviniz N.E.S.T. askeri olarak Şikago’da uçaktan bırakıldıktan sonra belirlenen bölgeye iniş yapmak. Yanlız bu sırada dünyayı ele geçirmeye çalışan Decepticonlar’a dikkat etmelisiniz.


Serbest düşüşte olan askeri kontrol ederken Decepticonlar ile havada ateş ederek savaşabilirsiniz.


İneceğiniz özel bölgeye yaklaştıkça işler daha da zorlanacak.


Facebook’ta skorunuzu paylaşabilir, kimin ne kadar puan aldığını görebilirsiniz.



Ayrıntılı bilgi için: UIP Türkiye, Ayça Vardarlı ayca_vardarli@uip.com

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails