30 Nisan 2011 Cumartesi

Kate ve William Aşkı Çizgi Roman

Aylardır dillerden düşmeyen İngiltere Veliaht Prensi William ve nişanlısı Kate Middleton’ın aşk hikayesi, çizgi romana konu oldu. Adı, ‘Kate ve William: Kamuya Açık Bir Aşk Hikâyesi’.


29 Nisan’daki düğün öncesi 2 Nisan’da piyasaya çıkan kitabın çizgileri, Mike Collins’e ait: “İngiltere’de aslında bu şekilde bir geleneğimiz var. Genç kızlar romantik bir hikayenin konusu olur. Ve bu çizgi romanlarda kızlar, ünlü insanlara aşık olur. Biz de gerçekleşen bu hikayelerden birine sahibiz.”


Collins, bu aşk hikayesini çizmenin müthiş bir duygu olduğunu anlatıyor: “Onu, özellikle de saçlarını çizmek çok güzel. Çizerken çok eğlendiğim saçları var. Onlar daima arkaya doğru kıvrımlı ve dalgalı. Bu şahane. Onun buna sahip olduğunu, çizmeden önce farketmemiştim. Aynı zamanda çok klasik bir yüz hattı var. Onu bir artist gibi gösteren küçük ayrıntılara sahip. Bu gerçekten harika. Onlar birbirine çok yakışan bir çift. Onları çizmek gerçekten çok eğlenceli.”


Çizgi romanda Prens Wiliam ve Kate Middleton’ın hayatı, süper kahramanlar gibi anlatılıyor. William, hava kuvvetlerinde asker ve Kate de onu bekleyen sevgilisi…


Hikayenin yazarı ise Rich Johnston, Londra’da yaşayan bir çizgi romancı: “Umarım, onlar bu kitabı gördüklerinde eğleneceklerdir. Şundan eminim ki benim de yanlış olduğunu bildiğim şeyleri gördüklerinde bundan hoşlanacaklar. Bence onlar tabak üzerinde olmaktansa çizgi romanda olmayı tercih edecekler.”


Prens William ve Kate Middleton’ın aşk hikayesi, geçtiğimiz yıl çiftin evlilik kararını açıklamasının ardından birçok kitaba konu olmuştu.


Şener Yelkenci


Kaynak - euronews (sanatçılarla röportaj videosu da var)

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails