14 Haziran 2010 Pazartesi

Gerekli Şeylerden Büyük Atak

1602, Weapon X, Secret Wars, X-Men, Strangers in Paradise, World War Hulk, The New Avengers, Silver Surfer basılacaklar listesindeymiş. Gerekli Şeylere başarılar diliyor destek vermeye hazırlanıyoruz. Okuyanınız bol olsun Gerekli Şeyler!

4 yorum:

JAMES WHITE dedi ki...

Ürünler heyecan verici ve koleksiyonluk da inşallah daha önce bir çok ciltte yaptıkları hatayı yapıp saman kağıda basmazlar. Böle ürünler kuşe kağıda basılır efendim. Avangers'ın baskısı neydi öyle.

GEREKLİ ŞEYLER YAYINCILIK dedi ki...

Cem Bey,biz daha yayıncılığa 1 sene oldu başlayalı.Hangi kitabı saman kağıdına bastık?New Avengers'ı da daha yayınlamaya başlamadık.Heyecanınız için de teşekkürler.

Ümit Kireççi dedi ki...

Muhtemelen bir çok okurun düştüğü hataya düşüyor Cem bey ve Gerekli Şeyler'le feci baskıların sahibi Arkabahçe Yayıncılığı biribirine karıştırıyor... Gerekli Şeyler artık üzerinden şu kamburu atabilse de rahat etse :)
Avengers Ultimate bahsedilen sanırım

JAMES WHITE dedi ki...

Ah evet kesinlikle ondan bahsediyorum. Kesinlikle ikisini aynı yer olarak biliyordum. Avengers Ultimate'ın orijinal baskısını gördükten sonra satın aldığım Türkçe kopyaya bir daha hiç dokunmadım. Feci hevesim kaçtı. Ayıptır günahtır sanatımız kıymetlidir. Basılmaz öyle. :)

Linkler

Related Posts with Thumbnails