1 Şubat 2010 Pazartesi

HOZ Comics Toplantısı Gerçekleşti

30 Ocak 2010 günü HOZ Comics'in yeni, büyük ve keyfili ortamında çizgi romana emek vermiş ustalarla gönül vermiş bir grup okur bir araya geldi.


Saat 12.30 gibi başlayan toplantı Fatih Okta'nın ve Çizgili Forum'un gayretiyle gerçekleşti. Haşim Öz ve HOZ Comics ekibinin ev sahipliğinde çay, kahve ve abur cubur eşliğinde son derece keyifli sohbetler gerçekleşti. Sıradan "eee usta, neler yaptınız zamanında", "neydi o günler ah ah", "bu çizgi roman nasıl kurtulur" gibi klişelerin az, dostluk ve bilgi paylaşımının daha çok olduğu bir toplantıydı.

Hoz Comics'de başlayan toplantıya ilk etapta katılanlar: ASLAN ŞÜKÜR, AHMET SEKENDİZ, MUSTAFA KOCABAŞ, TALAT GÜRELİ, FERİT ÇELGİN, MAHMUT TURHAN, AHMET YÜKSEL, HAKAN ULUSMAN, GÖKALP ÇELİKİZ, HAKAN ALPİN, RAGIP DERİN, HARUN AYBAL, ZAFER SARIM, AHMET YILMAZ, MUSTAFA DEMİR, ÖMER MUZ, YENER ÇAKMAK, ÖNDER ÇAKI, ÜMİT KİREÇÇİ, HAŞİM ÖZ, FATİH OKTA
Daha sonra bu ekibin neredeyse tamamı Kadıköy Pasajına geçerek sohbeti yeni katılanlarla sürdürdü ve kurulan Çizgi Roman Derneği hakkında bilgi aldılar. MEHMET GÖKÇEK, FATİH, FERİT ÇELGİN, HAKAN ULUSMAN gibi çizgi romana gönül vermiş olanlarla çizgi roman derneğinin değerli yönetim kurulu üyeleri burada katıldılar çoşkuya.

HOZ ve Kadıköy toplantısının fotoğrafları:
Çizgi roman derneği yazışma adresi

Fotoğraflar: Ümit Kireççi

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Abi Hoz Comics' in kapandığına dair iddialar var. İnternette kesin bir bilgi bulamadım. Doğru mu?

Linkler

Related Posts with Thumbnails