2 Şubat 2010 Salı

Gölge e-Dergi 29. Sayı

Gölge’nin 29. sayısı yine kalabalık. Bu ay Gölge’nin çizgi romanları Bülent Sarılar’ın yazıp çizdiği Thaggar Thayl (2.Bölüm), Mehmet İnanır’ın yazıp çizdiği Yoksul Ruhlu Öyküler, Meryem Çimen’in yazıp çizdiği Lanet (4. Bölüm), Onur Küçük’ün yazıp çizdiği Xau-Xau (2. Bölüm),Volkan Akmeşe’nin yazıp çizdiği Onu Ararken ve Nadir K. Kutluhan’ın yazıp çizdiği Umut Işığı.
Sinema sayfalarında Masis Üşenmez’in Pandorum, Hasan Nadir Derin’in Hollywood’da bir Hobbit, Barış Saydam’ın Sorun “Mor Ötesi Kuvvetlerde” Değil, Kaptan Feza’da ve Matruşka Filmler yazıları yer alıyor.
Ozancan Demirışık ve Onur Bayrakçeken’in Sherlock Holmes öyküsü 5. bölümü Zafer ve Yenilgi ile son buluyor. Ozancan Demirışık Guy Ritchie’den Sherlock Holmes’u da yazdı.
Gölge’de bu ay yer alan diğer öyküler Oğuz Özteker’in yazdığı Acımasız Talih Kuşu, Sadık Yemni’nin yazdığı Zoryak, Funda Özlem Şeran’ın yazdığı Hamam, Fatih Danacı’nın yazdığı Arayış, Atilla Bilgen’in yazdığı İçeride Resmim var Dışarıda İsmim, Serkan Köse’nin yazdığı Urgan, Yusuf Salman’ın yazdığı Ertesi Gün, Merve Veral’ın yazdığı Deri Koltuk ve Mustafa Kılcı’nın yazdığı Aydınlanma Zamanı (3. bölüm).
Bu sayımızın kapağı Melike Acar’dan geldi.
http://img25.imageshack.us/img25/7374/melikegolgekapak29.jpg
Dergiyi pdf olarak indirebileceğiniz link
http://www.mediafire.com/?n4m1ie2d3gk
Dergiyi flash olarak okumak için
http://hayalsaati.com/index.php?option=com_flippingbook&Itemid=69
Facebook’da yazar-çizer ve okur grubumuz
http://www.facebook.com/group.php?gid=36357116499&ref=ts
Gölge artık Twitter’de
http://twitter.com/GolgeDergi
Gölge e-Dergi blogu
http://GolgeDergi.Blogspot.com
İyi okumalar.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails