15 Nisan 2009 Çarşamba

Kayıp Rıhtım Dünya Yazarlarını Ayağımıza Getiriyor!

- Ünlü Zaman Çarkı serisinin son kitabı olacak "A Memory of Light" için çalışmalar hızla sürüyor. Kitabın yazarı Brandon Sanderson geçtiğimiz ayda kendi sitesinde kitap hakkında oldukça uzun bir açıklama yaptı.
- Fantazya dünyasının en ünlü serilerinden biri olan Ejderha Mızrağı yazarlarından Margaret Weis ile sizler için güzel bir röportaj yaptık. Kendisinin doğum gününde gerçekleştirdiğimiz bu röportaja verdiği ilgi ve bizi kırmayıp cevapladığı sorular için minnettarız.

Brandon Sanderson Açıklaması
Tüm okuyucularına içini döken Sanderson; 2008 yılı boyunca neler olup bittiğini, seriye nasıl dahil olduğunu, ne gibi tepkiler aldığını, neler düşündüğünü, zorlandığı kısımları, şikayetlerini... Kısaca içinde kalan tüm hislerini kişisel sitesinde yayınladığı yazıya döktü!
Son kitap için düşündükleri bütün teorileri de madde madde açıklayan Sanderson, büyük ihtimalle, üç kitap halinde çıkacak olan "A Memory of Light" kitabının, ilk cildi Gathering Storm için Kasım ayında okuyucularıyla buluşacağını belirtti.
Brandon Sanderson'un açıklamasını sizler için çevirdik! Oldukça uzun olan bu metnin çevirisini kısa sürede yapan arkadaşlarımıza buradan bir kez daha teşekkürlerimizi sunarak yazıyı siz okurlarımızla paylaşıyoruz. Umuyoruz ki, Zaman Çarkı severleri ve özellikle sonkitabı merakla bekleyen hayranları için, bazı soruların yanıtını veren bir açıklama yazısı olmuştur.
Brandon Sanderson'un yaptığı açıklama metnine ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayın !!!
http://www.kayiprihtim.org/portal/brandon-sanderson-amol-aciklamasi/

Margaret Weis Röportajı
Kendisiyle yaptığımız bu röportajda özellikle Kayıp Tarihçeler kitabı için bir kaç şey söyleyen Weis, yeni gelecek seriler hakkında da sinyaller verdi.Merak edilen soruları sizler için cevapladı!
Kendisine, röportaj teklifimizi kırmadığı ve cevapları için bir kez daha teşekkür ediyor, okumanız için aşağıdaki linke tıklamanızı rica ediyoruz.
http://www.kayiprihtim.org/portal/margaret-weis-ile-roportaj/

Saygılar,
Hakan “magicalbronze” Tunç

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails