23 Aralık 2008 Salı

Selam DÜNYALI! Biz Dost Degiliz...

Çünkü, Samanyolu’ndaki en göz alıcı, nazar boncuğu gibi parıldayan gezegeninizin kıymetini bilemediniz. Dünyanızın ciğerleri olan ağaçları arazi almak için yakip yıktınız, nükleer mantarlarınızla şekil verdiniz yer küreye. Kendinize sağcı, solcu, ırkçı, muhafazakar, dinci, demokrat, cumhuriyetçi, metalci, rapçi, burjuva, komünist, entel, eşcinsel gibi sıfatlar takip birbirinize düşman oldunuz. İnsani değerlerinizi yitirdiniz. Sınıflandırdığınız insanların da sizin gibi gülmeye, sevmeye, mutlu olmaya hakkı var! Diğerleri diye ayırdığınız dünyalılar da sinirlenebilir, şaşırabilir, canı yanabilir ya da üzülebilir. Hangi biriniz işkence görmek, cinsel istismara uğramak, aşağılanmak, aç ve ya susuz kalmak ister? Siz de dünyaya bizim bakabildiğimiz pencereden bakabilseydiniz eğer bizi daha iyi anlayabilirdiniz. İnsanların çıkarları uğruna neler yaptığını görebilseydiniz o patitisleri bizim için seve seve soyardınız. Bizlerle aynı düşünceleri paylaşan dünyalı yazar ve çizer ajanlarımızla Dünyanızı kurtarmaya geliyoruz. Yüzünüze ufacık bir tebessüm katabilmeyi diliyoruz. En güzel silahlarımızı kuşandık kalemlerimizi ve zekamızı!
Dergimiz raflarda yerini aldığında ya Dünyalı olarak kalacak ya da uzaylı olarak aramıza katılacaksınız. Aramıza katılanlarla dünyayı daha yaşanası bir yer haline getirmeye çalışacağız. Umarım bizleri diğer dünyalılar gibi taş ve sopalar ile kovalamaz, bizlere kucak açarsınız.
Not: DÜNYALI! Dergimiz şu an piyasada bulunan diğer mizah dergileri gibi haftalık ve aylık periyotlarda değil 15 günde bir sizlerle buluşacak. Haftalık mizah dergilerini takip eden dünyayılar belki bu durum karşısında hayal kırıklığına uğrayacaklar. Ama biz bu süreyi dergimizi daha kaliteli şekilde siz dünyalılara sunabilmek için harcayacağız. Dünyayı ele geçirip daha yaşanası bir yer haline getirmek için güçlü bir orduya ve iyi bir stratejiye ihtiyacımız var. Kadromuz netleştiğinde raflardaki yerimizi alacağız o yüzden kesin bir çıkış tarihi veremiyoruz. Gözünüz gökyüzünde kalbiniz bizimle olsun.
Dünyalı dergisi yeni yetenekler arıyor!!! Yazar ve Çizer başvurularınız için örnek çalışmalarınızı dunyalidergi@hotmail.com adresine gönderebilirsiniz.

3 yorum:

Kerem dedi ki...

Haydi hayırlısı. Heyecanla bekliyoruz. Açılış metinleri çok başarılı.

Adsız dedi ki...

Açıkçası açılış metnini ben o kadar tutarlı bulmadım. Hem biz dost değiliz diye konuya giriliyor hem de kucak açılması bekleniyor. Uzaylı da uzaylığını bilsin yav! (Daş yok mu daş)

Unknown dedi ki...

umarım bir an evvel eksiklikleri tamamlar raflardaki yeriniz alır ve uzun yıllar bizlerle olursunuz...

Linkler

Related Posts with Thumbnails