14 Ekim 2008 Salı

Sizinkiler - Çizgi Romandan Tiyatro Sahnesine

Salih Memecan'ın yarattığı "Sizinkiler" ailesi tekrar sahneye çıkıyor.
Koç Holding’in 80. yıl kutlamaları çerçevesinde 2006 yılında başlattığı ve iki yılda 100.000’in üzerinde çocuğa ulaşan ‘Sizinkiler’ Projesi’nde, 2008 turne programı 11 Ekim’de İstanbul’da başlıyor. Biletlerin ücretsiz olarak temin edilebileceği müzikli çocuk oyunu bu yıl 7 bölgede, 20 ilde, 74 gösterimle yaklaşık 60 bin çocuğa ulaşacak.
Koç Holding’in çocukların gerek zihinsel gerekse kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla başlattığı Sizinkiler Projesi, bu yıl yeni bir oyunla çocukların karşısına çıkıyor. Koç Holding, ‘Altın Çiçeğin Peşinde’ adlı yeni oyun ile 11 Ekim-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek turne kapsamında yaklaşık 60 bin çocuğa ulaşmayı hedefliyor.

Ünlü karikatürist Salih Memecan’ın 1991’den bu yana yayınlanan ve tüm çocukların tutkuyla takip ettikleri ‘Sizinkiler’ çizgi kahramanları, BKM’nin sahnelediği ‘Altın Çiçeğin Peşinde’ adlı müzikli, danslı oyunla Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklara keyifli dakikalar yaşatacak. Çevreyi korumamızın önemine de dikkat çeken ‘Altın Çiçeğin Peşinde’ oyununun ilk gösterimi 11 Ekim 2008 Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Paylaşım - Bilgin Adalı

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails