29 Ekim 2007 Pazartesi

Metin DEMİRHAN'a Yardım


Gırgır, Çarşaf, Pişmiş Kelle Dergisi'nin ünlü çizeri Metin Demirhan, beyin kanaması geçirdi. Bayramın 2. günü şiddetli baş ağırısı şikayeti ile Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan Metin Demirhan'ın beyin kanaması ve ardından felç geçirdiği, yaşamasının da mucizelere bağlı olduğu öğrenildi.

"Bilimkurgu, çizgiroman, korku, fantastikle ilgili herkesin ona gönül borcu var. Piyasada bulunmayan kaç filmi, kaç çizgiromanı, kaç eski film posterini seveniyle buluşturmştur bu adam. Sevin sevmeyin, hayatını altkültürlere adamış, bu adanmışlığından hiç ödün vermemiş, nesli tükenmek üzere olan bir zattır kendisi. İki film birdenli günlerde seyrettiğimiz o kötü filmler için, sobalara kurban edilen Zagor'ların, Swingler'in hakkı için ona yardım etmek boynumuzun borcudur." Ege Görgün

Halen Nöroloji Servisi'nin Yoğun Bakım Ünitesi'nde yaşam savaşı veren ünlü çizer, Giovanni Scognamillo ile ortak olarak "Fantastik Türk Sineması" ve "Erotik Türk Sineması" eserlerine de imza atmıştı. Ünlü çizerin kardeşi Ali Demirhan, Metin Demirhan'ın hiçbir sosyal güvencesi olmadığını, yeşil kart için başvuru yaptıklarını ama bu kartı alabilmek için Evraklarını İstanbul Eyüp ilçe Emniyet Müdürlüğü yeşil kart birimine teslim ettiklerini.Oradaki yetkili yeşil kartın en az üç hafta içinde çıkabileceğini ve bunun daha da uzun sürebileceğini söyledi. Yazışmaların yapılacağını emniyetten sonra Eyüp kaymakamlığın onayına gideceğini sonra İstanbul Eyüp ilçe sağlık ocağında heyet raporunun düzenleneceğini ve Ankara'dan onay geldikten sonra kartın teslim olunacağını açıkladı. bunu yüzünden sürenin böyle olacağını söyledi.

Ayrıca alınan bilgilere göre hastane masrafları 3 gün için 850-900 ytl.ni bulmuştur. Alilesinin her türlü fedakarlığı yapmasına rağmen yoğun bakımda kalma süresinin uzaması durumunda maddi olarak sıkıntıya düşeceklerinden Metin Demirhan'ın arkadaşları ve sevenleri olarak içimizden ailesine yeşil kart'ın daha çabuk çıkması konusunda yardım edebilecek arkadaşların olduğuna ve maddi olarak destek olacağımıza inanıyoruz.

Maddi olarak yardımda bulunmak isteyen dostların yapacak olan yardımların yatırılacağı banka hesap nosu aşağıdadır.
Banka adi : Garanti Bankası

Şubesi : Levent şub.

Şube kodu : 401

Hesap no :6689740

Hesap Adi : Şeniz Demirhan

kaynak: www.hayalsaati.com

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails