27 Nisan 2020 Pazartesi

"Karantinaya İnat Çizgi Roman En Keyifli Böyle Okunur" Yarışmamız sonuçlandı.

Bu sene yarışmamıza gelen pek çok fotoğraf yaratıcılık barajını geçemedi maalesef. Açıkçası okuyucuların aldığı keyfi sorgulamıyor ve derecelendirmiyoruz ancak fotoğrafta aradığımız ölçütlerden biri "yaratıcılıktı". Oturup okuma pozlarını bu nedenle kapsam dışı bırakmak zorunda kaldık. Ve ayrıca ilk üç dışında kalan iki fotoğrafa daha ödül verme kararı aldık.

İsmail Berkok ÇetinkayaEmin Çelik ve Taylan Emre Gülmez'den oluşan üçlü jüri heyetimizin puanlarıyla ilk üçe giren ve özel kararla sıralamada yer alan iki ödül kazanan fotoğraf belli oldu.

Ödüller yüreğimizden koptuğu gibi olacaktır ve muhtemelen karantinadan dolayı biraz gecikip sarkacaktır. Biraz sabır rica ediyoruz sadece. Katılan herkese teşekkür ederiz:


YARIŞMA BİRİNCİSİ

Şahika Hancı

"Gelmiş geçmiş en iyi hikaye olduğunu düşündüğüm "Buffy The Vampire Slayer" serisi ile başladığım çok yeni çizgi roman okurluğuma "Sandman" ve "Sex Criminals" ile henüz devam etmekteyim"


YARIŞMA İKİNCİSİ


Rana Gökyer /  14 / İZMİR

Sıkı bir manga okuru ve manga çizeri. En büyük hayali güzel sanatlardan mezun bir mangaka olabilmek.
Ek alanı

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ

"Merhabalar

Ben Burak Durhasan 51 yaşındayım. Okumayı öğrendiğim günden beri çizgi roman okumaktayım. Doğma büyüme Adanalıyım halen de Adana'da yaşamakta olup, 1994 yılından beri Çukurova Üniversitesinde fotoğraf dersleri vermekteyim. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Yönetim Kurulu üyesiyim. Evliyim ve üç kız babasıyım. Bugün arşivimde 1950'lerden bu güne dek yayınlanmış olan yaklaşık olarak 3000 civarında çizgi roman bulunmaktadır. Ayırt etmeden elime geçen her çizgi romanı okumaktan büyük zevk alıyor olmama rağmen en büyük kahramanım CONAN dır tabii ki Sal BUSCEMA çizgileriyle."


ÖZEL ÖDÜL

"Oktay Çakır. Bir otelde teknik servis olarak çalışıyorum. Şuan mecburi izinde olduğumuz için zamanımın çoğunu çizgi roman okumakla geçiriyorum. Aslında bir anlamda biz çizgi roman severler için bir fırsat oldu bu süreç. Her ne kadar kötü bir durum olsa da. Kısaca çizgi roman benim için bir tutkudur"


ÖZEL ÖDÜL

Toprak Hazar
Yaş: 55
Meslek: Emekli, Yazar, Köşe yazarı

:) Köşeye kurulmuş çizgi roman okuyor.Aynı zamanda köşe okuru kendisi


VEEEE BÜYÜK SAYGI ÖDÜLÜ

Hüsnü Çoruh, büyük çizgi roman araştırmacısı bizi onore ederek bir fotoğrafını göndermiş. Ancak biz bu numaralara gelmeyiz. :D Karantinada  hangi kumsal hangi sahilmiş o gidilen yüzülen? Gerçi biliyoruz biz o fotoğraf yıllar öncesine ait ve bizimle paylaşması da çok anlamlı. Kendisini hürmetle selamlıyoruz. Ayrıca Hüsnü hocamıza ilk fırsatta çay ısmarlayacağız ve güzel sohbetini dinleyeceğiz. Ellerinden öpüyoruz bu anlamlı jesti için.  


Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails