1 Temmuz 2012 Pazar

TORUCON 2012 Etkinliğinden Fotoğraflar

Açıklama
Türkiye'de cosplayin yaygınlaşması amacıyla kurulmuş, cosplay odaklı olmakla beraber; anime-manga, action figure, çizgi roman gibi alanların da Türkiye'de gelişimi için elinden geleni yapmaya hazır organizasyon ekibi.

The organization team which was founded with the aim of increasing the popularity of cosplaying in Turkey. ToruCon is also doing its best for helping anime-manga, action figure and comics grow bigger in Turkey.
Genel Bilgiler
Türkiye'de mevcut olan cosplay convention açığını kapatmak amacıyla yola çıkan ToruCon, büyük çaplı cosplay etkinlikleriyle ülkede cosplayin tanınırlığını artırıp, cosplay meraklılarına eğlenebilecekleri daha büyük bir ortam sunmayı amaçlamakta. Bu etkinlikleri planlarken de yalnızca Türkiye'yle sınırlı kalmayıp, tüm bölgenin ilgisini çekebilecek boyutta etkinliklere imza atmaya çalışmakta. Bu sayede ülkelerarası bir kültürel etkileşim ortamı oluşturup, komşu ülkelerde bulunan cosplay meraklılarının birbirleriyle tanışmalarını sağlamayı amaçlıyoruz.

We are making cosplay conventions in Turkey, giving cosplayers a bigger place for having fun. Also when planning these events, we are not just limiting ourselves with Turkish cosplayers, but we are trying to make events on a bigger scale and attract international attention. Our purpose is providing cultural interaciton between cosplayers and manga fans whom living in neighbouring countries.









Fotoğraflar ve dahası - Harlan Sandıkçıoğlu

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails