10 Mayıs 2012 Perşembe

KRO Ama Yönetim Onda...!

KRO, kimi zaman Warlord Kro olarak da anılan Deviant hükümdarıdır. Deviant ırkı yer altında yaşamaktadır. Marvel Comics evreninin tanrısal Celestial ırkının dünya yüzeyinde yarattığı genetik bir ırk olan Deviantlar nesiller boyu mutasyona uğramakta ve değişim göstermektedir. KRO bu ırkın ilk yaratılarındandır. Kılık değiştirme gücü vardır ve ölümsüzdür. İlkel dönemlerde kendisini şeytan olarak bile gösterme cüretinde bulunmuştur. Ancak yine de Celestial'ların diğer bir yaratısı olan Eternal soyundan Thena ile ilişkide bulunmuş ikiz çocukların babası olmuştur.
KRO, liderlik ettiği Devaint'larıyla kahramanların hep karşısında olmuştur, en çok da Avengers grubuyla savaşmıştır. Kafasını topraktan her çıkardığında çomağı yiyip layık olduğu deliğe dönmüştür.
Çizgi roman dünyamızdan hiç eksilmeyen bu tip adamların bir an önce silinmesi taraftarıyım ben nedense. Bunlar insan gibi görünüp insanları etkiliyor ve kandırıyorlar, yetmiyor adam yerine bile konuluyorlar birçok zaman. Ya da zorunluluktan! Bu arada biliyorum bazıları başlığa bakıp "Kıro ama para onda" değil miydi o sözün doğrusu diyeceksiniz! Öyleydi ama ya hükümdar olur paraya ulaşır kişi ya da zaten paralıdır yöneticiliğini satın alır kendini dev aynasında görür... KRO bu işin bu kadar kolay olmadığını öğrenir her hikayesinde...

Ümit Kireççi

1 yorum:

ali dedi ki...

Kro yerine ODUN olarakda adlandırılsa kimse yadırgamazdı.Hoş,ben keresteden anlarım bunun odunuda yanmazdı.:)

büyük beyaz

Linkler

Related Posts with Thumbnails