30 Nisan 2012 Pazartesi

Scognomillo Doğum Günü ve FABİSAD Partisi

Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği (FABİSAD), 28 Nisan 2012, Cumartesi günü muhteşem bir partiyle kuruluşunu ve fantastik dünyamızın en büyük araştırmacısı olan büyük usta Giovanni Sconomillo'nun 83. yaşını kutladı.

Ustaya hazırlanan özel pasta sadece özel davetlilerin katıldığı saat 17.30 partisiyle kesildi.
ÇROP olarak GİO'ya uzun ömürler diliyor, Allah onu başımızdan eksik etmesin diyoruz! Dileriz FABİSAD'ın onun adına düzenleyeceği edebiyat yarışmalarının başında olması en büyük temennimizdir!


FABİSAD Partisi ise çizgi roman, fantastik, bilim kurgu, sinema, mizah, karikatür, basın, forum, e-dergi, yayınevi yönetici, sanatçı ve yazarlarının katılımıyla son derece coşkulu ve seviyeli geçti. Bir derneğin belkemiğini oluşturması için ihtiyaç duyacağı kaliteli insanların tamamı oradaydı.

Katılım, ben oradan saat 20.00'de ayrılırken 200 kişiden fazlaydı ve Kemancı'da adım atacak çok az yer kalmıştı. Ben ayrıldıktan sonra da insanların oraya akın ettiği ve gece saat 22.30'a kadar kapasitenin üzerinde kalabalıklaştığı haberi elime ulaştı. İddia ediyorum, muhtemelen oradaki insanları uzaylılar kaçırsaydı, ülkemizde bazı sanat türlerinin de sonu gelmiş olurdu :)

Başarılar FABİSAD yolun açık olsun!

Aksilik olmazsa parti fotoğrafları da yakında burada yer alır.

ÇROP adına,
Ümit Kireççi

2 yorum:

Mr. Aşkın Güngör dedi ki...

"Bir derneğin belkemiğini oluşturması için ihtiyaç duyacağı kaliteli insanların tamamı oradaydı."

Güzel söz.

Ümit Kireççi dedi ki...

Başka bir oluşumdaki temel eksiğin deneyimlerinden :)

Linkler

Related Posts with Thumbnails