27 Nisan 2009 Pazartesi

Eminem "The Punisher" Oldu!

Eminem, XXL dergisinin yeni sayısı için farklı pozlarla objektiflerin karşısına geçti. Eminem, dergiye verdiği özel pozlarda Marvel Comics'in ünlü çizgi roman karakteri "The Punisher" görünümüyle karşımıza çıkıyor.

Dergi kapaklarında görmeye alışık olmadığımız Eminem, bu sefer farklı fotoğrafları ve uzun bir röportajla hayranlarının karşısında. Dergiye verdiği röportajda T.I. ve new Lil Wayne'in yeni albümlerini beğendiğini söyleyen Eminem, tam da hip hop'un düşüşe geçtiğini düşündüğünde bu iki sanatının albümü sayesinde umutlarının tekrar yükseldiğini belirtiyor. Özel hayatıyla ilgili soruları da yanıtlayan Eminem, uyuşturucu sorununun üstesinden nasıl geldiğini de okurlara anlatıyor. Proof'un ölümü hakkında "O, D12'in her şeyiydi. Sadece grup değildi; daha fazlasıydı, her şeydi benim için." diyor.
Eminem'in "Relapse" albümü 19 Mayıs'ta çıkıyor. Eminem, yeni albümüyle birlikte “Eminem/Punisher: Kill You” ismini taşıyan ve Marvel Comics ortaklığıyla hazırlanan bir çizgi romanda karşımıza çıkacak.

Kaynak - Mtv

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails