12 Nisan 2009 Pazar

Adana'ya KUZGUN Kondu

Geçen ay Adana'da adını aldığı kuş gibi gizemli bir dükkan açıldı: Kuzgun Figürin. Zira Adana'nın ilk figür ve çizgi roman dükkanı olarak fantastik dünyaya yepyeni bir kapı aralıyor.
Çizgi romanların ve kült fantastik filmlerin kahramanlarıyla ilgili her türlü şeyin satıldığı, özellikle de koleksiyonculara hitap eden Kuzgun'da, kapıdan içeri girer girmez Örümcek Adam'dan Jack Skellington'a, Batman'den Harry Potter'a, Darth Vader'dan Alien'a, Elm Sokağı'nın Freddy'sinden katil bebek Chucky'e, Conan'dan Sandman'e, Lost kahramanlarından Lara Croft'a tüm çarpıcı kahramanlar karşınıza dikiliyor.
Kuzgun'u açan ve aslında bir mimar olan, iki çocuk annesi Nebahet Dokuzoğlu 'Burada yetişkinler için oyuncaklar satıyorum' diyor ve ekliyor: 'Hollandalı tarihçi Hui Zinga 'Kültürler, oyunlarla kurulmuştur' der. Sadece çocukların değil, yetişkinlerin de oyun oynamaya ihtiyacı var. Bu dükkanı insanlar çocuk yanlarını, hayallerini kaybetmesinler, bu hayallere uzanan yolları keşfetsinler diye açtım.
'Bir 'hayal dükkanı' olan Kuzgun Figürin, Master Replicas, Sideshow, Neca, McFarlane gibi dev markaların etiketlerini taşıyan göz alıcı action figür, heykel, büst, diaroma, replika ve çizgi romanlarıyla yorucu hayatın gerçekliğinden bir kaçış sunuyor. Star Wars, Lord Of The Rings, World Of Warcraft koleksiyoncularının aklını başından alacağı da kesin.
KUZGUN figürin'i Gazipaşa Bulvarı'ndan Toros Caddesi'ne girdiğinde soldan ikinci sokakta, Mum Cafe'nin hemen yanında bulacaksın.
ADRES : Cemalpaşa Mah. Toros Cad. 63007 Sk. Akverdi Apt.19/D 01120 SEYHAN / ADANA
TELEFON : 0 322 454 63 46

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails