4 Eylül 2026 Cuma

"ÇİZGİ Festivali" (5-6 Eylül 2026) - Amnesty Creative Fellows: Haklar İçin Sanat Programı

ÇİZGİ Festivali

Başvuru için: Çizgi Festivali

Amnesty Creative Fellows: Haklar İçin Sanat Programı

Aylar süren bir öğrenme ve üretim yolculuğunun çıktılarıyla buluşmaya hazır mısınız?

İnsan hakları odaklı yaratıcı atölyeler, yeni karşılaşmalar ve ilham verici paylaşımlar için ÇİZGİ Festivali’nde buluşuyoruz!


Festival Hakkında

ÇİZGİ, sanatın yaratıcılığı ile insan haklarının dönüştürücü gücünü bir araya getiren çevrimiçi bir festival. Amnesty Creative Fellows: Haklar İçin Sanat Programı katılımcılarının tasarladığı altı özgün atölyede, sınırları, geçişleri, dayanışmayı ve yeni olasılıkları birlikte düşüneceğiz. Gelin, nerede durduğumuzu ve nereye baktığımızı yeniden düşünelim.

5-6 Eylül 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecek festival boyunca, program katılımcılarının farklı tematik alanlarda oluşturdukları atölyelerde buluşacağız. Atölyeler hakkındaki bilgileri metnin ilerleyen kısımlarında bulabilirsiniz.

Festival Bilgileri

 Tarih: 5-6 Eylül 2026 (Cumartesi-Pazar)
 Yer: Çevrimiçi
 Katılım: Ücretsiz

Atölyeler

  • Görünmek: Bedenin Kamusal Hali

  • Geleceği Kim Kurar?

  • Görünmez İplerin Ötesi

  •  İş Hayatında Haklarımız ve Sınırlarımız: “Biz Bir Aileyiz” (Mi Acaba?)

  • Görünmeyen Düğümler: Bakım Emeği ve Yük Paylaşımı

  • Kentsizler: Kentte Güvende Hissetmek


Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails