29 Aralık 2020 Salı

"The Last Airbender : Verilen Söz" Çıktı

Yazar adı : Gene Yuen Lang

Çevirmen Adı : Damla Karadeniz

Gerekli Şeyler Yayıncılık


Aang ile arkadaşları, Ateş Ulusu’yla karşı karşıya gelmeleriyle başlayan heyecan verici yeni bir macerada tekrar buluşuyor !

Ateş Ulusu kolonilerini Toprak Krallığı’ndaki evlerini terk etmeye zorlayan bir plan, Ateş Lordu Zuko ile Toprak Kralı Kuei’yi savaşın eşiğine getirmiştir. Aang’le Katara iki ulus arasında barış sağlanması için yorulmak nedir bilmeden çalışırken, Sokka da Toph’a, okulundaki öğrencileri, rakip ateş bükücüler sınıfı karşısında kendilerini savunmaya yardım etmektedir! Aang barışı vaktinde getirmeyi başarabilecek mi, yoksa Zuko’yla olan dostluğu mahvolup, dünya yeniden savaşa mı sürüklenecek?

Eisner ödüllü ve National Book Award adayı Gene Luen Yang’ın (American Born Chinese), Avatar’ın yaratıcıları Bryan Konietzko ve Michael Dante DiMartino ile işbirliği içinde kaleme aldığı ve çizimleri, sanat ekibi Gurihiru (Captain America: Fighting Avenger) tarafından gerçekleştirilen bu çalışma, Avatar’ın bugüne kadarki en harika macerası! Bu ihtişamlı cilt, New York Times’ın çok satanları arasında bulunan Verilen Söz’ün üç bölümünün yanı sıra, Daha önce görülmemiş çizimlerin yer aldığı kapsamlı bir eskiz defterini bir araya getiriyor.


Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails