12 Ekim 2020 Pazartesi

Hayal'et Resimli Mecmua Sayı 39 Paylaşımda

Otuz dokuzuncu sayımız ve zengin içeriğimizle yine birlikteyiz. Bu ay tam tamına seksen iki sayfayız. İçeriğimizde neler mi var? Merak ettiyseniz okumaya başlayın.


Bu ay ilk sayfamızda her zamanki M. Kaan Sevinç’in illüstrasyonu eşliğinde “Sözüm Meclisten İçeri” bölümü var.

Popüler Gündem bölümümüzde Amerikan Futbol Takımı Denver Broncos Stadyumu, Buccaneers'a karşı oynanacak bir oyun için koltuklarını South Park karakterlerinin karton maketleriyle doldurmasını duyuruyoruz.

Sırada genel yayın yönetmenimiz Mehmet Kaan Sevinç’in sizlerle dertleştiği “İşte O benim Issız Adam!” var. Keyifle okuyacağınızdan eminiz.

Babil Kütüphanesi’nde Bünyamin Tan çevirmenliğini Selami Münir Yurdatap’ın yaptığı Sherlock Holmes’ün Arsen Lüpen İle Sergüzeştlerinden:” Maskeli Süvari” adlı hikâyesiyle aramızda. Keyifli okumalar.

Sırada Ümit Kireççi ve” Duyduk Duymak Demeyin” bölümü var. Sizlere; çocukluk çizgi roman anınınızı yazın çocuklarınıza çizgi roman seti kazandırın diye sesleniyor.

Mesut Ekener’in yarattığı Gaddar Yürekli Savaşçı: Göktuğ tüm hızıyla kaldığı yerden otuz dokuzuncu sayımızda devam ediyor.

Aynur Kulak “Kitap İnceleme” sayfasında Paralel Evrende Ara Dünya adlı kitabını sizler için okudu ve değerlendirdi.

Korona günlerinde dünyayı uzaylılar istila eder ve üstüne üstlük dört Türk’ü kaçırırsa ne olur? Merak ettiyseniz Kara Mizah bölümünde Atilla Bilgen’in kaleme aldığı “Büyük Buluşma” adlı öyküsünü kaçırmayın deriz.

Sosyal Sorumluk bölümümüzde bu ay Kuzey Ormanları 'Muhafaza Ormanı' ilan edilmeli ve mutlak koruma altına alınmalıdır diyoruz. Ayrıca hayvanların yaşamak istediğini vurgulayıp avcılığın yasaklanması isteğimizi yüksek sesle haykırıyoruz.

Mitoloji Sözlüğü sayfamızda M. Kaan Sevinç’in illüstrasyonu eşliğinde “Abası” kelimesinin anlamını açıklıyoruz.

Ve sırada Bünyamin Tan ve Korku Öyküleri bölümü var. Yazarımız bu ay sizler için Ölüm Halkası adlı öyküyü kaleme aldı. Keyifli okumalar.

Comic Sohbet sayfamızı Korkmaz Uluçay hazırladı.  Bölüm başlığı “Ne O Öyle?” Merak etiyseniz ne duruyorsunuz okumaya başlayın.

Yeni çıkanlar sayfamızda bu ay köşemizde Black Canary adlı kitap var.

“Sesini Kaybeden Prenses.” Bu güzel öyküyü Sibel Çelikel yazdı. Hoşunuza gideceğini umuyor ve sizleri bu sayfaya bekliyoruz.

Efe Sarıtunalı Fantastik Öyküler bölümümüzde “Yaz Biterken!” adlı öyküsüyle sizlerle. 

Ustaya Veda sayfamızın bu ayki konuğu Joaquín Salvador Lavado Tejón

Sine Haber bölümümüzde DC sinematik evrenindeki yeni karakterlerden biri olan Black Adam için çalışmaların sürdüğünü bildirip Black Adam filmi ile ilgili gelen son bilgileri size iletiyoruz.

Sırada Fantastik bir öykümüz var. “Lanetli!” adlı öyküyü Haluk Çevik yazdı. Keyifli okumalar.

Biraz yorulduysanız dergimizin bu sayfasına bir ayraç koyalım! M.Kaan Sevinç’in illüstrasyonuyla G.Orwell’in özlü bir sözünü okuyalım.

Genç Yazarımız Liza Çanakçı bu ay “On Sayfa mı Yüz Sayfa mı?” diye soruyor. Merak ettiyseniz Liza sizleri sayfasına davet ediyor.

Sırada Bünyamin Tan’ın hazırladığı Eskimeyen Öyküler bölümü var. Bu ay Osmanlı Türkçesine çevrilmiş bir Jules Verne hikayesi va: Bir Doktorun Rüyası!

Soluklanmak için okumaya ara verdiğinizde size bir duyuruda bulunmak istiyoruz. Yazarımız Bünyamin Tan’ın kitabı çıktı. Fakabasmaz Zihni’nin Maceraları-1 Porsuk Kültür Yayıncılığı tarafından basılan kitabın başarısı daim olsun diyor ve bu yolculuğunda yazarımızı yalnız bırakmayacağınız ümit ediyoruz.

Kısa Film Yarışması bölümüzde bir duyuru yapıyoruz: İklim Krizini Kim Çekiyor?

Atilla Bilgen’in yeni seyahat tefrikası “Karıma Küba’da Olduğumu Söylemeyin” bu ay “Küba Yolcuları Kalmasın!” bölümüyle devam ediyor.

 Otuz dokuzuncu sayımız her zaman olduğu gibi Mesut Ekener’in yarattığı Zalim Zühtü’nün tek sayfalık macerası ile bitiyor.

Kasım ayında 40. sayımızla yeniden huzurlarınızda olalım derken kapak ve öykü illüstrasyonları için  Mehmet Kaan Sevinç’e, grafik tasarımı için Gülhan Sevinç’e  teşekkür ediyoruz.

39. sayının oluşmasında değerli katkıları ile bize destek veren tüm yazar-çizer arkadaşlarımızın emeklerine sağlık.

Hepinize iyi okumalar.

Hayal'et Resimli Mecmua


Öykü, inceleme, deneme, çizgi roman, illüstrasyon vb. çalışmalarınızı  

hayaleteposta@gmail.com

e-posta adresimize gönderebilirsiniz.


Facebook takip sayfamız:

https://www.facebook.com/hayaletresimlimecmua/?ref=bookmarks


İnstagram Linkimiz

https://www.instagram.com/hayalet8237/


Hayal'et Resimli Mecmua Sayı 39 u PDF formatında indirip okumak isterseniz

https://yadi.sk/i/0KQkJ_vcGP-nKA 


Hayal'et Resimli Mecmua Sayı 39 u CBR formatında indirip okumak isterseniz

https://yadi.sk/d/gThHGhtxmYeI2A 

 

Hayal'et Resimli Mecmua Sayı 39 u ONLINE  okumak isterseniz ISSUU linki

https://issuu.com/hayalete-dergi/docs/hayalet_resimli_mecmua_sayi_39 

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails