Dergimizin içeriğine girmeden önce tüm okurlarımızın bayramını kutlarız.
37. sayısının oluşmasında değerli katkıları ile bize destek veren tüm yazar-çizer arkadaşlarımızın emeklerine sağlık.
Hepinize iyi okumalar.
Hayal'et Resimli Mecmua
Öykü, inceleme, deneme, çizgi roman, illüstrasyon vb. çalışmalarınızı
e-posta adresimize gönderebilirsiniz.
Facebook takip sayfamız:
https://www.facebook.com/hayaletresimlimecmua/?ref=bookmarks
İnstagram Linkimiz
https://www.instagram.com/hayalet8237/
Hayal’et Resimli Mecmuayı internet üzerinden okumak isterseniz:
Hayal’et Resimli Mecmuayı PDF formatında indirip okumak isterseniz:
Hayal’et Resimli Mecmuayı CBR formatında indirip okumak isterseniz:
Her zaman olduğu gibi bu ay da ilk sayfamızda illüstrasyonunu M. Kaan Sevinç’in yaptığı “Sözüm Meclisten İçeri” bölümü var. Popüler Gündem’de Turhan Selçuk’un ünlü çizgi roman kahramanı Abdülcanbaz, ’ sanatçının doğum günü 30 Temmuz da Google’da Doodle olduğu haberi var.
Ümit Kireççi “Duyduk Duymadık Demeyin” bölümünde Çrop Yarışma duyurusunu yapıyor.
Atilla Bilgen’i takip edenler yarattığı Alper, Korkmaz Gözükara, Homeros Hüsnü ve Maşallah Karayılan kahramanları yakından bilir. Bunlar korona günlerinde uzaylılar tarafından kaçırılırsa ne olur? Merak ediyorsanız “Bir Onlar Eksikti!” adlı tefrikanın ikinci bölümünü kaçırmayın deriz.
Süheyl Toktan bu ay efsanevi oyuncu Audrey Hepburn’un özelliklerinden esinlenerek 23 yıl önce Giancarlo Berardi’nin kaleminden yaratılan Julia hakkında bilgi veriyor.
Babil Kütüphanesi’nde Bünyamin Tan, çevirmenliğini Selami MünirYurdatap’ın yaptığı Sherlock Holmes’ün Arsen Lüpen İle Sergüzeştlerinden: “Mukaddes Heykel.” adlı hikâyesiyle sizlerle. Keyifli okumalar.
Mesut Ekener’in yarattığı Gaddar Yürekli Savaşçı: Göktuğ tüm hızıyla bu sayımızda kaldığı yerden tüm heyecanıyla devam ediyor.
Genç yazarımız Liza Çanakçı bu ay yepyeni bir öyküsüyle bizlerle; “Renklerin Gizemi.”
“Dosya” bölümümüzde bu ay “Howard Philips Lovecraft 130 Yaşında.” adlı bölüm var. Amerikalı gerilim, korku, fantezi ve bilimkurgu yazarı Edgar Allan Poe‘nun izinden giderek gotik üslubun en önemli temsilcisi olan Lovecraft’ı merak ediyorsanız bu incelemeyi kaçırmayın deriz.
Korkmaz Uluçay “Comic Sohbet” sayfasında “Boş İşler Bunlar’’ başlıklı yazısı ile aramızda.
Atilla Bilgen’in seyahat tefrikası “Ne İşim Var Vietnam’da?” artık sona geldik. Final bölümünün adı “Paradan Para Kazanan Ülke, Singapur!” Keyifli okumalar.
“Korku Öykü” bölümünde Bünyamin Tan bizlerle. Yazarımız bu ay hepinizin ilgiyle okuyacağını sandığımız “Ölüm Çığlığı.” adlı öyküsünü kaleme aldı.
Çrop Yarışması sonuçlandı. Çizgi Roman Ve Yerel Doku yarışmasını kazanan Eren Kasapoğlu’nu tebrik ediyor ve yarışmayı kazandığı yazıyla sizleri buluşturuyoruz.
Yeni Çıkan Kitaplar bölümünde bu ay Yenişehirli Mehmed Vehbi Efendi adlı kitap var. Yazarımız Bünyamin Tan kaleme aldı ve Gece Kitaplığı yayınevi tarafından basıldı.
Sine Haber sayfalarımızda ilk olarak 8.Boğaziçi Film Festivali’nin bu yıl 23-30 Ekim tarihlerinde düzenleneceğini ve 31.Ankara Uluslararası Film Festivali Ulusal Kısa Film Yarışması finalistlerinin belli olduğunu duyuruyoruz.
“Eskimeyen Öyküler” sayfamızda geçen ay kaybettiğimiz usta yazar Adalet Ağaoğlu’nu saygıyla anıyor ve onun “Karanfilsiz.” Adlı öyküsünü yayınlıyoruz.
Fantastik Şiir sayfamızda ‘’Kalbi Düşlemekten Yorgun Kadın’’ başlıklı yeni şiir Yusuf Gürkan’ın kaleminden.
Dergimiz “Mesut Ekener’in yarattığı Zalim Zühtü’nün tek sayfalık macerası ile bitiyor.
Bu ay 70 sayfayla karşınızdaydık. Eylül ayında 38. sayımızla yeniden huzurlarınızda olalım derken öykü illüstrasyonları için Mehmet Kaan Sevinç’e, grafik tasarımı için Gülhan Sevinç’e teşekkür ediyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder