15 Temmuz 2020 Çarşamba

Hayalet Resimli Mecmua Sayı 36 Paylaşımda

Kavurucu sıcakların başladığı şu günlerde 36. sayımızla yine karşınızdayız. Dergimizin ilk sayfasında her zamanki gibi M. Kaan Sevinç’in illüstrasyonu eşliğinde “Sözüm Meclisten İçeri” bölümü var. “Popüler Gündem” sayfamızda ilk olarak Hello Kitty adlı çizgi karakterin yaratıcısı Japon firmanın CEO’su 92 yaşında görevi bıraktığı, ardından da Mersin sahilindeki sinema binasının duvarlarına, corona virüsüyle en ön safta mücadele eden meslek grubu sağlık çalışanlarını yansıtan resimlerin çizildiği çizildi haberleri var.

Ümit Kireççi “Duyduk Duymadık Demeyin” bölümünde Çrop Yarışma duyurusunu yapıyor. 

Atilla Bilgen’i takip edenler yarattığı Alper, Korkmaz Gözükara, Homeros Hüsnü ve Maşallah Karayılan kahramanlarını yakından bilir. Bunlar korona günlerinde uzaylılar tarafından kaçırılırsa ne olur? Merak ediyorsanız bu ay başlayan “Bir Onlar Eksikti!” adlı tefrikayı kaçırmamanızı öneririz.

Babil Kütüphanesi’nde Bünyamin Tan bu ay çevirmenliğini Selami MünirYurdatap’ın yaptığı, Sherlock Holmes’ün Arsen Lüpen İle Sergüzeştlerinden: “Şöhret Uğruna.” adlı hikâyesiyle sizlerle. Keyifli okumalar.

Mesut Ekener’in yarattığı Gaddar Yürekli Savaşçı: Göktuğ tüm hızıyla bu sayımızda kaldığı yerden tüm heyecanıyla devam ediyor. 

Genç yazarımız Liza Çanakçı bu ay yepyeni bir öyküsüyle aramızda: “Mektup”

Murat Yapıcıer bu ay yeni incelemeyle bizlerle. Can ile Afacan'ın Babası: ROBA. Bu keyifli dosyayı ilgiyle okuyacağınızı umuyoruz.

Atilla Bilgen’in seyahat tefrikası “Ne İşim Var Vietnam’da artık sona iyice yaklaştık. Bu ay sırada “Ben Thanh Markette Pazarlık.” bölümü var. Keyifli okumalar.

Kitap İnceleme sayfamızda Aynur Kulak bizlerle ve bu ay sıradaki kitap Bryan Hurt tarafından derlenen “Gözetleme Listesi.”

Bünyamin Tan’ın korku tefrikası “Geçmişten Gelen Kâbus” ikinci bölümüyle bizlerle. İyi okumalar. 

Sırada Efe Sarıtunalı’dan merakla okuyacağınız bir bilim kurgu öyküsü var: “Saadet.”

Abdullah Emre Aladağ bir fantastik öyküyle bizlerle:”Meçhuliyetler Kitabı.”.

Çizgi Roman Okurları Hangi Çizgi Romanları Öneriyor?” dosyamıza ulaştığınızda Oğuz Can Acar’ın hazırladığı “Çizgi Roman Bir Bütündür.”, Hüsnü Çoruk’un düzenlediği “Dünden Bu Yana Klasikler” ve Ümit Yaşar Özkan’ın kaleme aldığı “En Baba Süper Kahraman: Göçmen.”  sayfaları sizi bekliyor olacak. Hepinize keyifli okumalar.

Eren Kasapoğlu “Okuduklarım Önerdiklerim” bölümünde;  Çizgi roman için verecek örnek çok, evet, peki ya en sevdiklerim? Bakalım neler çıkacak? Diye söze başlıyor. Gerisini merak ettiyseniz bu bölümü kaçırmayın.

Hemen arkasından Korkmaz Uluçay sözü alıyor ve “Çizip De Versene!” diyor.

Dergimiz  “Mesut Ekener’in yarattığı Zalim Zühtü’nün tek sayfalık macerası ile bitiyor. 

Bu ay 80 sayfayla karşınız daydık. Ağustos ayında 37. sayımızla yeniden huzurlarınızda olalım derken öykü illüstrasyonları için Mehmet Kaan Sevinç’e, grafik tasarımı için Gülhan Sevinç’e  teşekkür ediyoruz.

36. sayısının oluşmasında değerli katkıları ile bize destek veren tüm yazar-çizer arkadaşlarımızın emeklerine sağlık.

Hepinize iyi okumalar.

Hayal'et Resimli Mecmua

Öykü, inceleme, deneme, çizgi roman, illüstrasyon vb. çalışmalarınızı 


e-posta adresimize gönderebilirsiniz.

Facebook takip sayfamız:


İnstagram Linkimiz


Hayal’et Resimli Mecmuayı internet üzerinden okumak isterseniz:


Hayal’et Resimli Mecmuayı PDF formatında indirip okumak isterseniz:


              Hayal’et Resimli Mecmuayı CBR formatında indirip okumak isterseniz: https://yadi.sk/d/xqSgmsvqgl9h0Q

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails