23 Kasım 2017 Perşembe

Deli Titan THANOS Efsanesi Sürüyor: Thanos: Infinity Abyss, Marvel Evreni: Son, Annihilation Cilt 1 Çıktı

Thanos: Infinity Abyss

Yazar: Jim Starlin
Çizer: Jim Starlin
Çeviri: Egemen Görçek
 

Toplam Güçleri Gezegenleri Yerinden Oynatabilecek, Hatta Zamanın Akışını Toptan Değiştirebilecek Beş Klasik, Kostümlü Şampiyon. Nasıl Bir Tehlike Bu Kahramanları Bir Araya Getirmiş Olabilir Ki? Tabii Ki Tüm Evrenin En Korkulan Cânisi; Thanos! İntikam Arzusundaki Titan Sadece Düşmanlarının Değil Tüm Yaşamın Yok Olmasının Peşinde. Thanos Amacını Gerçekleştirebilirse Tüm Evren Nihai Bir Yıkımı Tadacak. Jım Starlın'in Infınıty Üçlemesinin Efsanevi İzinde Giden Bu Epik Öyküde Kozmik Ölçeklerde Nefes Kesici Bir Macera Sizleri Bekliyor... Yazar/Çizer Jım Starlın'in Muhteşem Hayal Gücünün Sınırları Olmadığını Bir Kez Daha Göreceksiniz.

Marvel Evreni: Son

Yazar: Jim Starlin
Çizer: Jim Starlin
Çeviri: Egemen Görçek

Ölçülebilir uzay ve zamanın çok ötelerinden ölümcül bir tehdit hızla Dünya’ya yaklaşıyor ve tüm evrenin temel doğasını bile tehlikeye atıyor. Bu yıkıcı, varoluşu sonlandırabilecek olay Dünya’nın en kudretli kahramanları ile kötülerinin kıyametten korunmak için el ele vermesine sebep oluyor. Ama bağlılıkları her an değişen, sürekli didşen kahramanlar ve kötüler tüm evreni kurtarma görevlerinde başarılı olabilecekler mi? Aslında çok da deli olmayan ama hem Dünya’ya hem de evrene daimi bir tehdit olan ve dahası Ölüm’e olan tutkusu yüzünden asla tam olarak güvenilemeyecek yarı tanrı Thanos önderliğinde Dünya’nın süper insanları, karşılaştıkları en büyük dehşete karşı omuz omuza vermek zorundalar; Varolan her şeyin sonu!

 Annihilation Cilt 1

Yazar: Keith Giffen, Dan Abnett, Andy Lanning
Çizer: Mitch Breitweiser, Scott Kolins, Ariel Olivetti, Kevin Walker
Çeviri: Onur Kaya

Negatif Bölge’nin hükümdarı Annihilus, kâinata savaş ilan ediyor! Sürüyle vefakâr asker, evrenin merkezinden akın akın gelirken, yıkıma direniş gösterebilenler bir avuç dolusu kahramandan ibaret! Xandar’ın Nova Corps eceliyle yüzleşiyor ve tek sağ kalan, Nova denen adam, yani Richard Rider oluyor. Artık Worldmind’ın, yani Xandar’ın tecrübe ve bilgi birikimini içeren veri tabanının yegâne muhafızı olan Nova, geç olmadan kendini tekrar keşfedip, Annihilation Wave karşısında gösterilen savaş çabalarına liderlik edebilecek mi? Destroyer Drax, Yeryüzü’ndeki sürgününden, Nova’ya akıl hocalığı yapmak için dönüyor ancak yeni ve belalı kişiliğini hele bir görün! Yardımcı rollerde de Quasar, Ronan, Super-Skrull ve Thanos var! Yazarları Keith Giffen, Dan Abnett ve Andy Lanning’in, çizerleri Mitch Breitweiser, Scott Kolins, Ariel Olivetti ile Kevin Walker’ın sayesinde Annihilation hikâyesi burada başlıyor.!

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails