26 Eylül 2017 Salı

Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi #99 “Veba Öyküleri” Yayında!

Her ay farklı bir temada yazılan fantastik, bilimkurgu, steam-punk, korku-gerilim, polisiye gibi alt türlerde kaleme alınmış öyküleri sayfalarında ağırlayan Öykü Seçkisi’nin 99. sayısı yayınlandı! Eylül 2017 tarihli yeni sayının teması ise “Veba” oldu.

Temanın özel illüstrasyonu Onur Akkiriş’ten gelirken Seçki bu ay tam 27 öyküye ev sahipliği yaptı. Ekim ayının teması ise Öykü Seçkisi’nin 100. sayısı olmasından ötürü özel bir yere sahip. “100’LER KULÜBÜ KAHRAMANLARI” olarak duyurulan temanın detaylarını kendilerinden dinleyelim:

“Gelecek sayı fantastik edebiyat, korku, gerilim, bilimkurgu, polisiye gibi alt türlerin kurmaca karakterlerinin dünyalarına gideceğiz. Ancak hikâyelerine bıraktıkları yerden değil de 100 yıl ileriden devam edeceğiz. Örneğin Hogwarts Savaşı’ndan 100 yıl sonra, Potter dünyasında neler değişti? Buffyverse’ü son gördüğümüz günden 100 yıl sonra Sunnydale kasabasında neler oluyor, Cehennem Ağzı duruldu mu? +100 yıla ek olarak, ayrıca karakterlerin 100. yaş günlerine de konuk olabiliriz. Donald Duck’ın 100. yaş günü partisi gerçekten de ilgi çekici olabilir. Harry Dresden 100 yaşına girdiğinde, son bir büyük iş için suç dünyasına geri dönebilir. Anlayacağınız 100’lerle dans etmek istiyoruz. Evrenler ya da kurmaca karakterler, yeter ki biraz ileri gidelim.
Tıpkı burada, her ay yaptığımız gibi.
İleri gitmek.”

100’ler Kulübü Kahramanları” temalı öykülerinizi 18 Ekim’e kadar oykuseckisi@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.

“Veba” temalı öyküleri ise buradan okuyabilirsiniz:
W: www.oykuseckisi.com/seckide-doksan-dokuzuncu-ay

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails