11 Ağustos 2017 Cuma

"Avengers: Açmaz" (Standoff) Çıktı

Yazar: Nick Spencer, Frank Barbiere, 
Al Ewing, Marc Guggenheim, Joshua Williamson
Çizer: Mark Bagley, Jesús Saiz, Daniel Acuña, 
Germán Peralta, Marcus To, Mike Henderson, 
Paul Renaud, Brent Schoonover
Çeviri: Tulgan Köksal 

ARKA KAPAK YAZISI  

Mükemmel bir kasaba gibi görünüyor. Tahtadan beyaz çitler. Güler yüzlü komşular. Sıfır suç. Ama PLEASANT HILL karanlık bir sırra sahip - ve o sır ortaya çıkmak üzere.  Gerçeğin ortaya çıkması, Captain America kalkanını taşımış üç adamı kasabanın tertemiz sokaklarına getirecek. Steve Rogers, orijinal Özgürlük Bekçisi. Savaş zamanındaki ortağı ve bazen Kış Askeri adıyla bilinen Bucky Barnes. Ve eski Falcon yeni Cap, Sam Wilson.  

Ama hepsinin iyi tanıdığı eski bir düşman ortaya çıkıp kasabanın cennetten çıkma görünüşünü paramparça edince Pleasant Hill savaş alanına dönecek. 

Ve Sam ile Steve ayrı ayrı “Avengers Toplanın” diye bağırdığında iki farklı Dünya’nın En Kudretli Kahramanları ekibi işe dahil olacak - ayrıca S.H.I.E.L.D. ajanları, Howling Commandos olarak bilinen canavarlar ekibi, A.I.M.in New Avengers’ı ve hatta Hood’un şeytani Illuminati’si de dahil olacak.  

Düşmanlar Pleasant Hill’in gizemlerini çözmeye uğraşırken hayatlar değişecek, bağlar kopacak ve  yeni ittifaklar oluşacak. Peki ama her şeyin merkezindeki neşeli küçük kız kim?

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails