6 Mayıs 2016 Cuma

"Çizgi Roman Uyarlamaları İnceleme Yarışması" Sonuçlandı

Çizgi Roman Okurları Platformu (ÇROP) 9. yaşını çizgi romana değer veren ve bu sanat dalıyla ilgili düşünmeyi, emek harcamaktan kaçınmayan çizgi roman okurlarıyla kutladı. Bu kutlamayı "Çizgi Roman Uyarlamaları İnceleme Yarışması"yla gerçekleştirdik.

Kutlamamıza ve etkinliğime destek veren Arkabahçe Yayıncılık, Çizgi Düşler YayıncılıkGerekli Şeyler YayıncılıkJBC Yayıncılıktan ilk üçe girenlerin hediye kazandığı yarışmada jüri heyetini Utku Uluer – Sinematik Yeşilçam Editörü, Hasan Nadir Derin – Sinema Yazarı, Fatih Tepgeç – Öğretim Görevlisi/Con Organizatörü, Ümit Kireççi – Sanat Eğitmeni/Yazar oluşturdu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda aşağıdaki isimler kaleme aldıkları yazılarla ilk üçe girmeye layık bulundu.

Ancak programda olmamasına karşın ÇROP tarafından yarışmaya katılan bütün yarışmacılara ödül verilmesi kararı alındı. Bu ödül tek çizgi roman olacak ve kendi bütçemizle karşılanacaktır. Katılan ve çizgi romana zaman ayıran tüm dostlara teşekkür ederiz.


"Çizgi Roman Uyarlamaları İnceleme Yarışması"nda ödüle layık bulunan ilk üç ve yazı başlıkları:

Berke Kadam      Çizgi Roman Filmlerinin Altın Çağı

Reha Ülkü       Çizgi romanlar, Filmleri ve Ötesi

            Seran Tosun      Daredevil Dizisi, Uyarlamalarda Bir Milat 

Not 1 - Yarışmaya katılan ve ilk üçe giren yazılar olmak üzere seçilen yazılar ÇROPBlog'da okurlarla paylaşılacaktır.

Not 2 - Yarışma afişini tasarlayan ve uygulayan Necmi Yalçın'a bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Not 3 - Katılımcıların adreslerini bekliyoruz. Ödüller yayınevleri tarafından gönderilecektir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Tüm katılanlara çizgi roman vermeniz çok iyi bir şey, sırf zaman geçirmek için katılmıştım ve iyi bir yazı yazmış olmasamda bir şey kazanmış oldum, çok teşekkürler. Adres için sizden mi mail bekleyelim biz mi atalım ?

Linkler

Related Posts with Thumbnails