8 Şubat 2016 Pazartesi

"Çizgi Roman Ödülleri 2015" Oylaması İPTAL oldu

ÇROP'un organizasyonuyla, bağımsız okurların katılımı ve tercihleriyle gerçekleşen "Türk Çizgi Roman Okurları Çizgi Roman Ödülleri" bu sene ÇROP bünyesinde yaşanan bir sorun nedeniyle İPTAL EDİLMİŞTİR.


Türkiye'de çizgi roman basan, çeviren, edite eden, çizen, yazan, araştıran ve eleştiren tüm dostların, ustaların, işletmecilerin değerlendirildiği Türkiye'nin en geniş kapsamlı oylamasını şartları zorlayarak bu sene de gerçekleştirmek istediysek de bizden kaynaklı bir sebeple iptal edilmesi yönünde karar almak zorunda kaldık. 

Bu zamana kadar bize destek veren Altın Madalyon, Kayıp Rıhtım, FRPNet.net, Büyülü Dükkan, Gölge e-dergi ve diğer tüm dostlara teşekkürlerimizi sunuyor önümüzdeki sene sorunların giderilmesiyle sürecek olan oylamada buluşmayı umut ediyoruz.

Çizgi roman basan, üreten, emek veren herkese emekleri için ayrıca minnetimizi sunmanın uygun olduğunu düşünüyoruz. Bu sektöre, bu sanata zorluklarına rağmen gönül vermiş olan kişilerin değerlendirilmeye tabi tutulmasını biz daha çok teşvik edici olması amacıyla tercih etmiştik. Herhangi bir dalda bu zamana kadar ödül almış-almamış bütün çizgi roman vefalılarının her şekilde gönüllerimizde birinci olduğunu belirtir, üretimlerinde ve işlerinde başarılar dileriz.

"Üzgünüz, oylamaya bu kadar az zaman kala, ödül töreni mekanımız belliyken, adaylar ortaya çıkmaya başlamışken, oy verme alanı hazırken gelen iptalden dolayı çok üzgünüz ama ortaya çıkan sorun bu defa bizi biraz aşıyor..."

Anlayışınıza sığınıyor hepinize çizgi roman dolu yıllar diliyoruz.

Çizgi roman hayatın içinde

1 yorum:

mit dedi ki...

Haydaaaa... Üzüldüm buna. Ne güzel sektirmeden her yıl gidiyorduk. Neyse, sağlık olsun. Seneye daha güçlü, daha iyi bir şekilde döneriz!

Linkler

Related Posts with Thumbnails