10 Haziran 2015 Çarşamba

Pegasus-Marvel Güvenlik Videosu Lansman Gecesinden İzlenimler

ÇROP dün gece Nişantaşı Atiye Blush'da gerçekleşen seçkin bloggerlarla "Pegasus’la Süper Kahraman Gibi Uç! – Süper Kahramanlarla Güvenlik Videosu" lansman gecesine katılarak eğlenceli bir akşam geçirdi. 

Marvel Comics'le işbirliği yapan Pegasus, Avengers Takımını canlandıran modeller eşliğinde hayatının en fantastik yolculuğunu yapan minik Arda'nın sevincini aktardı bize. Bu kısacık videoda aynı zamanda uçuş sırasında bilinmesi gereken kuralların da mizahi bir dille aktarıldığını unutmadan ekleyelim. Black Widow'un hostes, Iron Man'in yan koltukta oturan, Hawkeye ile Captain America'nın bagaj sorunu yaşayan yolcular, Stephen Strange ve Loki'nin sihirli diğer yolcular olduğu espriler aklımızda kalanlar.

Gecenin sonuna doğru ilk sürpriz geldi. Tüm bloggerlar Thor ve Captain America kostümlerini giyerek kalkan ve çekiçle pozlar verdiler. Ancak sürpriz sadece bunlar da değildi. Basın kiti olarak sunulan kutulardan Büyülü Çizgi'nin bastığı THOR KLASİK ciltleri, Iron Man-Captain America cupcakeleri ve Thor-Captain America figürlü flash bellekleri çıkması bloggerların yüzünde kocaman gülümsemeler oluşturdu.

İşte geceden bazı kareler ve Pegasus'un ilk kez bizim tarafımızdan izlenen videosu.

Daha fazla görsel için: ÇROP Facebook Sayfası

İyi izlemeler,
Ümit Kireççi















Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails