25 Ocak 2015 Pazar

SHANGAI DEVIL 9 Çıktı

Ümit Kireççi'nin Nükhet Polat çevirisiyle serinin yaratıcısı yazar Gianfranco Manfredi'yle gerçekleştirdiği röportaj dizinin son sayısıyla sona eriyor. Belki de Bonelli Comics'in ilk ve tek İtalyan kökenli kahramanı olan Ugo Pastore ve mesajına dair gerçekleşen söyleşiyi kaçırmayın.

ALEV ALEVE– ŞEFTALİ ÇİÇEKLERİNİN KAYNAĞI
Yazar Adı: Gianfranco Manfredi
Çizerler: Darko Perovic, Stefano Biglia
Çevirmen Adı: Fatih Okta
Orijinal Adı: Shangai Devil 17-18
Yayın Editörü: Murat Sevgikuranlar
Görsel Uygulama: Hakan Aysal

Kitap Tanıtım Yazısı :

ALEV ALEVE (17. albüm, Yazar: Gianfranco Manfredi; Çizer: Darko Perovic): Pekin güya artık özgür bir şehirdir ve şehre giren yabancı askerler her yeri yağmalamaya, halkı bir kan gölünde yaşamaya zorlamaktadır. Ruh hali darmadağın olmuş kahramanımız Ugo’nun geriye tek bir hedefi kalmıştı… Şeftali Çiçeklerinin Kaynağı’nı bulmak ve sevgilisini bir kez olsun görebilmek…

ŞEFTALİ ÇİÇEKLERİNİN KAYNAĞI (18. albüm, Yazar: Gianfranco Manfredi; Çizer: Stefano Biglia): Her türlü savaşın ve intikam duygularının ötesinde, daimi huzurun hüküm sürdüğü bir yer. Maskelerin gereksiz olduğu, insanların tüm çıplaklığıyla yaşayabildikleri gizli bir cennet, kadim Çin’in kalbinin attığı bir yer, masallar diyarı… Ugo kalan son güç kırıntılarıyla nihai serüvenine çıkmakta kararlıdır.

Tam 9 cilt, yani 18 albüm boyunca süren maceranın sonuna geldik. Shangai Devil adlı görkemli serüven, anlattıklarına layık bir sonla kapanıyor. Çocuklarına anlatacağınız daha iyi bir öykü bulamazsınız.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails