19 Eylül 2014 Cuma

TEX 4 ve TEX KLASİK SERİ 4 Çıktı!


YELLOWSTONE’LU AVCILAR – KURŞUN KASIRGASI
Yazar Adı: Mauro Boselli
Çizer Adı: Alessandro Piccinelli
Çevirmen Adı: Zeynep Akkuş
Yayın Editörü: Murat Sevgikuranlar
Görsel Uygulama: Hakan Aysal

Kitap Tanıtım Yazısı:
Büyük bir mutlulukla söylüyoruz ki Teks Willer ile arkadaşlarının tadına doyulamayan ve Türkiye’de hiç yayımlanmayan maceralarını da artık Çizgi Düşler yayımlıyor.
İşte sizlere büyük usta Boselli’nin yazıp Piccinelli’nin çizdiği “Yellowstone’lu Avcılar” adlı çılgınca macera...

YELLOWSTONE’LU AVCILAR (Tex 611; yazar: Mauro Boselli; çizer: Alessandro Piccinelli) Langford adlı birinin tuhaf bir rüyası vardır: bir doğa harikası olan Yellowstone bölgesinin el değmemiş yaşamını gelecek kuşaklar için, hatta sonsuza dek koruyabilmek. Hükümet orada bir doğal park için izin almayı başarır, ama düşünü gerçekleştirebilmek için parasal desteğe ihtiyaç vardır. Bu yüzden de üç zengin iş adamını seçer ve onlara haklı olduğunu gösterebilmek için oraya götürür. Ama bir grup Delik Burun yerlisi tarafından kaçırılırlar. Ordu her zamanki gibi içinden çıkamadığı bu meselenin çözümünü Teks ve Kit Carson’a devretmekte bir an bile duraksamayacaktır.

KURŞUN KASIRGASI (Tex 612; yazar: Mauro Boselli; çizer: Alessandro Piccinelli )
Kaçırılan zenginleri arayan Tex ve dostlarının karşısına tehlikeli bir kaçak avcılar grubu çıkar. Bölgenin el değmemiş hazinelerini yağmalamaya kararlı olan berbat bir kürk şirketinin kiralık katillerinin de aralarına karıştığı bu adamların yaptıkları Tex’in öfkesini uyandırmaya yetecek ve ardından inanılmaz bir kurşun kasırgası çıkacaktır.


KAFA DERİSİ AVCILARI – ÖLÜ ŞEHİR
Yazar Adı: Gianluigi Bonelli
Çizer Adı: Aurelio Galleppini
Çevirmen Adı: Zeynep Akkuş
Yayın Editörü: Murat Sevgikuranlar
Görsel Uygulama: Hakan Aysal

Kitap Tanıtım Yazısı:
Büyük bir mutlulukla söylüyoruz ki Teks Willer ve arkadaşlarının tadına doyulamayan maceralarını artık Çizgi Düşler yayımlıyor. Önceki sayılarda başlayan Kara Düğüm macerasının artık sona eriyor...

KAFA DERİSİ AVCILARI (Tex 175: Yazar: Gianluigi Bonelli; Çizer: Aurelio Galleppini)
Ejderha’nın Kızı meselesini halletmelerinin ardından Teks ve arkadaşları yeniden Batıya dönerler. Bu kez karşılarında yerlilerin kafa derilerini toplamakla yetinmeyen, karşılarına çıkan herkesi öldürüp soymaya hazır berbat bir çete vardır. Bu çakalların peşine düşen Teks, çeteyi sonunda Tombstone kasabasında kıstırır. Adı gibi gerçek bir “mezarlık” olan bu kasaba tamamen haydutların eline düşmüştür ve bizimkiler kanlı bir temizlik yapmak zorunda kalacaklardır.

ÖLÜ ŞEHİR (Tex 176: Yazar: Gianluigi Bonelli; Çizer: Aurelio Galleppini) İşe sahtekâr şerifi ve hırsız para babalarını temizleyerek başlayan dostlarımız, şehri gerçek bir sığınak haline getiren son derece tehlikeli haydutlara karşı en ufak bir acıma bile göstermeyeceklerdir. Teks’in elinden kurtulmayı başaran “kafa derisi avcıları” için son noktayı, beyazların kanununun dışına çıkmayı seçen bir grup kaçak Bronco yerlisi koyacaktır.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails