24 Temmuz 2014 Perşembe

NATHAN NEVER 16, SHANGAI DEVİL 6, TEX 2 Çıktı!

Çizgi Düşler Yayıncılık fumettileriyle yoluna devam ediyor:

NATHAN NEVER 16
Eser Alt Başlığı: BUZDAN KADIN – ÖZGÜRLÜĞE DOĞRU – SESSİZLİK PERDESİ
Yazarlar: Pasquale Ruju; Alberto Ostini; Claudio Fattori
Çizerler: Toffanetti; Bonazzi; Casini
Çevirmen Adı: Kozan Demircan
Yayın Editörü: Murat Sevgikuranlar
Görsel Uygulama: Hakan Aysal

BUZDAN KADIN (N. Never 94; Yazar: Pasquale Ruju, Çizer: Romeo Toffanetti)
Nathan, bu kez evrenin doğuşunu inceleyen bir bilim adamı olan Dr. Devill’ı korumak, uzayın derinliklerindeki küçük bir astroidi incelemesi sağlamak zorundadır. O minicik taşın üzerinde bekleyen Buzdan Kadın adlı devasa bir elmas, evrenin en büyük sırlarından birini saklıyor olabilir miydi?

ÖZGÜRLÜĞE DOĞRU (N. Never 95; Yazar: Alberto Ostini, Çizer: Germano Bonazzi)
Hapisten kurtulmak için tıbbi deneylere gönüllü olan eko-terörist Kevin Callaghan, sonunda aradığı fırsatı bulur ve küçük bir kızı da rehin alarak kaçar. Nathan ve May, küçük kızı kurtarmakla görevlendirilir, ama olaylar ilerledikçe gerçeğin çok farklı olduğu ortaya çıkacaktır.

SESSİZLİK PERDESİ (N. Never 96; Yazar: Claudio Fattori, Çizer: Stefano Casini)
Legs, Nathan, Al ve Andy, belediye başkanı adayı Joseph Houseman’ı korumakla görevlendirilmiştir. Ama yapılan kanlı bir suikast, bu barışçı başkan adayının karmaşık bir geçmişe sahip olduğunu gösterecekti. Bu saldırının sebebini araştırırken, sonuçta yaşanacak büyük bir skandal ve politik oyunlar bizimkilerin


SHANGAI DEVİL 6
Eser Alt Başlığı: YENİLMEZ SAVAŞCI – KAOSUN ZAFERİ
Yazar Adı: Gianfranco Manfredi
Çizerler: Barbati ve Ramella, Rotundo
Çevirmen Adı: Fatih Okta
Yayın Editörü: Murat Sevgikuranlar
Görsel Uygulama: Hakan Aysal

YENİLMEZ SAVAŞÇI (Shangai Devil 11; Yazar: Gianfranco Manfredi, Çizer: Giuseppe Barbati ve Bruno Ramella)
Pekin’de Japonya ve Almanya’nın büyükelçileri iki kanlı saldırının kurbanı olmuşlardır. Bu arada ülkenin durumu daha da karışmakta ve müttefik kuvvetleri başkente ulaşmaya çalışmaktadır; ama ilerleyişleri çok yavaştır ve önlerinde bir sürü engel vardır. Bu arada Hugo da İngiliz casusu Lady Jane Stanton’ın peşindedir. Öte yandan isyankâr boxerlar da başkentin etrafındaki güçlerini yoğunlaştırmaktadır...

KAOSUN ZAFERİ (Shangai Devil 12; Yazar: Gianfranco Manfredi, Çizer: Massimo Rotundo)
İşlerin iyice kötüleştiği Pekin'de yabancılar mahallesi tamamen kuşatılmıştır. Hem şehrin hem de ülkenin her yanında korkunç bir kaosun egemenliği sürmektedir. Ama Hugo ve dostları amaçları uğrunda dümdüz ilerlemekten hâlâ vazgeçmemişlerdi. Onun aklında babasının katillerini bulmaktan başka hiçbir şey yoktu.

TEX 2
Eser Alt Başlığı: TANRILAR VADİSİ – PEYGAMBERİN İNİNDE
Yazar Adı: Mauro Boselli
Çizer Adı: Yannis Ginosatis
Çevirmen Adı: Zeynep Akkuş
Yayın Editörü: Murat Sevgikuranlar
Görsel Uygulama: Hakan Aysal

Büyük bir mutlulukla söylüyoruz ki Teks Willer ile arkadaşlarının tadına doyulamayan ve Türkiye’de hiç yayımlanmayan maceralarını da artık Çizgi Düşler yayımlıyor.

Bir önceki sayıda başlayan “Cehennem Avı” adlı maceranın görkemli sonu...

TANRILAR VADİSİ (Tex 607; Mauro Boselli; çizer: Yannis Ginosatis)
Meksika sınırı geçip etrafı yağmalayan yerli çetesinin peşine düşen Teks ve Johnny Laredo’nun önderliğindeki Apaçi Kalesi izcileri hedeflerine ulaşmadan önce, eski asker albay Cunningham’ın yönetimindeki bir katiller grubunu engellemek zorundadır.

PEYGAMBERİN İNİNDE (Tex 608; yazar: Mauro Boselli; çizer: Yannis Ginosatis)
Cunningham’ın katiller sürüsü arkalarında kanlı bir bırakarak ilerlerken, kızılderili çetesinin lideri olan Revekti de düşmanlarını karşılamaya hazırlanmaktadır. Emrindeki yerliler tarafından peygamber olarak görülen bu melezin geçmişinde sakladığı sır neydi? Üç sayıdır devam eden ve gerçekten de bir cehennem avına dönüşen bu macera nasıl sonlanacaktı...

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails