5 Haziran 2014 Perşembe

2014 Gio Ödülleri Ödül Töreni

Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği tarafından düzenlenen 2014 GİO Ödülleri, 9 Haziran’da gerçekleşecek bir törenle sahiplerini buluyor!
2. yılında 4 dalda ödül verilecek olan törende yine fantazya, bilimkurgu ve korku türlerinde eserler üreten sanatçılar ödülleriyle buluşacak.

Aslı Tohumcu, Erbuğ Kaya, Gülşah Elikbank, Hakan Bıçakcı ve Hamit Çağlar Özdağ’dan oluşan jüri
Öykü Yarışması kategorisinde;
“Buralarda Yeni Bir Şey Yok!” ile Ali Tarım’ı, “Hasat” ile Bora Aşık’ı, “Bekçi” ile Erçin Sadıkoğlu’nu, “Metal Fareler Kenti” ile Gökcan Şahin’i ve “Binmişim Bir Alamete” ile İlyas Engiz’i ödüle aday gösterdi.
Ertaç Altınöz, Kerem Beyit, Mahmud Asrar, Mehmet Özen, Murat Mıhçıoğlu ve Yıldıray Çınar’dan oluşan jüri
İllüstrasyon Yarışması kategorisinde;
“Muhayyelat” ile Evren İnce’yi, “Ölüm ve Dede Sona Giderken” ile Murat Gül’ü, “Uykusuzlar” ile Murat Turan’ı, “Hilal” ile Nadir Kahraman Kutluhan’ı, “Korkak ve Canavar” ile Ömer Tunç’u ödüle aday gösterdi.
Doğu Yücel, Durul Taylan, Kutlukhan Kutlu, Sevin Okyay ve Yağmur Taylan’dan oluşan jüri
Kısa Film Yarışması kategorisinde;
“Şeref Dayı ve Gölgesi” ile Buğra Dedeoğlu’nu “Baskın” ve “Anne ve Babama” ile Can Evrenol’u, “Mod” ile Deniz Tarsus’u ve “Senaryosuz” ile İlke Keleşoğlu’nu ödüle aday gösterdi.
Asuman Kafaoğlu-Büke, Bülent Somay, Murat Gülsoy ve Sevin Okyay’dan oluşan jüri  
Öykü Kitabı Ödülü için;
“Ayrıkotu” ile Deniz Tarsus’u, “Cinbaz” ile Ege Görgün’ü, “İsyan Öyküleri” ile Hamit Çağlar Özdağ’ı, “DG” ile Murat Başekim’i, “Arafor” ile Sadık Yemni’yi ve “Bab-ı Zaman” ile Şenol Karadeniz’i ödüle aday gösterdi.
Tüm kategorilerdeki 2014 GİO Ödülleri, 9 Haziran akşamı İtalyan Kültür Merkezi’nde yapılacak törenle sahiplerini bulacak! 
2014 GİO Ödülleri, TAV Havalimanları Holding ana sponsorluğunda düzenleniyor. Ödüllere “Bilgi Eğitim” gümüş sponsor, “Cohn&Wolfe” basın sponsoru, “İtalyan Kültür Merkezi” mekan işbirlikçisi olarak destek veriyor.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails