4 Mayıs 2014 Pazar

5. Türk Çizgi Roman Okurları Ödül Töreninden Kareler

2013 yılının en iyileri seçiminde okurların oylarıyla ödüle layık bulunan eserler, sanatçılar ve yayıncılar ödül belgelerini almak üzere Büyülü Dükkan'da gerçekleşecek törene katıldılar. 
Üç kadar hafta önce ani bir kararla yapmak üzere harekete geçtiğimiz tören sade ve bol sohbetli geçti. Bisiklet yarışması, miting, hafta sonu işlerine rağmen yine de tüm ödül alanlar bu ani karara uyarak bizleri yalnız bırakmadılar. Ödül sponsorlarından FRPNet.net yöneticisi sayın Kayra Keri Küpçü eşinin rahatsızlanması sebebiyle katılamayarak kendini özletti. 
 

Törene Büyülü Dükkan, Büyülü Çizgi ve S. Emre Taşkıran adına sayın İlyas Erkul, Çizgi Düşler adına sayın İlker Özer, Devrim Kunter, Seyfettin Efendi, Ters Ninja adına sayın Ege Görgün, Gerekli Şeyler adına sayın Altan Çağatay Gürdal, Kayıp Rıhtım adına sayın Hakan Tunç ve sayın Hazal Çamur, Marmara Çizgi adına sayın Zeynep Bayraktar, Zambak Yayınları adına ve kendi adına sayın Mehmet Kaan Sevinç katıldılar. Ödül belgelerini okur arkadaşlar takdim ettiler. 

Çevirmen-çizer sayın Fatih Okta, Presstij Kitap yöneticisi sayın İlhan Yılmaz, usta animatör Mehmet Dal, Şehir Köpeği çizgi romanı çizeri sayın Murat Bozkurt, Çizgi Zamanı çr sahaf yöneticisi sayın Mesut Korkmaz, Lal Kitap dağıtım yetkilisi sayın Munzur Yıldız, illüstratör-yazar Kıvanç Sunar, ÇROP yöneticisi sayın Ümit Kireççi ve birçok okur arkadaş törene desteğe geldiler. Renkli ve keyifli bir gündü. Darısı 6. Çizgi Roman Ödüllerinin başına.

Daha fazla fotoğraf için: ÇROP Facebook Topluluk Sayfası




Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails