30 Nisan 2014 Çarşamba

Hellsing 9, 10 ve One Piece 15 Çıktı

Gerekli Şeyler, manga yayınlarıyla okurlara hizmet etmeyi sürdürüyor.
Paylaşım - Egemen Görçek

Alucard'ın muzaffer dönüşünden sonra, Londra sokaklarında vampir Nazi askerlerinin ve çıldırmış Katolik savaşçıların kanları sel olup akmıştı. Ortalık sakinleştiğinde, sadece Protestan şövalyelerinin Hellsing tarikatı ayakta kalmıştı. Şimdi masumların ruhlarını kurtarmak, ilahi cezanın dünyevi temsilcilerine kalmıştı. Ama yakında kaos yeniden sokakları yutacaktı. Sonuçta bütün Nazilerin alt edilmediği ortaya çıkmıştı. Alucard ve müttefikleri, şehirden geri kalanları kurtarmak için gereken güce sahip olabilecekler miydi? Bu karanlık ve tüyler ürpertici derecede harika olan manganın sayfalarını, dünyayı sallayan yıkım ve kana boyanmış doğaüstü savaşlar dolduruyor.

Orijinal şekliyle sağdan sola okunan manga formatında sunulan ve Hirano'nun karanlık ve gotik tarzını koruyan Hellsing, kana susamış gerçek mangaseverlere karanlık kusursuzluğun yeni bir cildini sunuyor.

Teknik Özellikler:
Yayınevi: Gerekli Şeyler
Baskı: 1.Baskı Mart 2014
Yazar: Kohta HIRANO
Çizer: Kohta HIRANO

Çeviri: Burç Üner

Kohta Hirano'nun bizlere gönderdiği; savaşan vampirler, Naziler, Katolikler, kurtadamlar ve Avustralyalı paralı askerlerle dolu seksi vahiylerin aldığı bütün bu yol boyunca, muhtemelen elinizde tuttuğunuz son sayıda da varolan en iyi şeylerden birisi, kimin kazanacağını bilmiyor oluşumuz. Londra'nın sokakları kanla yıkanırken, bir zeplin Hindenburg'a doğru alçalır,  bu sırada favori karakterlerimizden altısı da birbirleriyle yüz yüze geldikleri kavgalara kilitlenmişlerdir. Bu kreşendodan sağ çıkacak kimsenin olmaması da mümkün olabilir. Elbette bu noktada kimin sağ, kimin ölümsüz olduğundan emin değiliz. Kesin olan bir tek şey var ki o da Londra'nın doğacak bebeklere ihtiyacı olduğu, çünkü ölümsüzlük için verilen bu savaşta sağ kalan bir tek sivil bile olduğu söylenemez. Yazıklar olsun sana Hellsing! Biz de seni iyi bilirdik!

Otantik sağdan sola manga formatında sunulan ve Hirano'nun karanlık, gotik stilini barındıran Hellsing, dil özleştirmeci ve kana susamış manga okurlarını, karanlık mükemmelliğin bir başka sayısıyla buluşturuyor.

Teknik Özellikler:
Yayınevi: Gerekli Şeyler
Baskı: 1.Baskı Nisan 2014
Yazar: Kohta HIRANO
Çizer: Kohta HIRANO
Çeviri: Gönül Öztopuz

JAPONYA’NIN EN ÇOK OKUNAN KİTABI TÜRKİYE’DE!

24 Aralık 1997 yılında ilk cildi Japonya’da yayınlanan “One Piece” Japonya tarihinin gelmiş geçmiş en çok satan kitabı olma rekorunu elinde tutuyor. Kasım 2011’de 64. Cildi yayınlanan serinin Japonya’da toplamda 250 milyondan fazla sattığı bilinmekte. Serinin 61. Cildi ise tek kitap bazında 3.8 milyon adet satarak Japonya’nın en çok satan kitabı ünvanını taşımakta. Onu 60. Cilt (3.4 milyon), 59. Cilt (3.2 milyon), 57. Cilt (3 milyon) ve Harry Potter Zümrüdüanka Yoldaşlığı (2.9 milyon) takip etmektedir. Dünya çapında da en çok okunan manga’lardan biri olan “One Piece” temel olarak Monkey D. Luffy adlı 17 yaşında, doğa üstü bir meyveyi yedikten sonra elastik özellikler kazanan bir gencin korsanlar kralı olma çabasını anlatır. Vaktinde Türk televizyonlarında da yayınlanan animesi de Türk seyircisi tarafından da bilinmektedir.

BİZE İNANIN VE DÜMDÜZ İLERLEYİN!! LUFFY VE TAYFASI DEVLERİN DEDİĞİNE İNANIP BİR SONRAKİ ADAYA İLERLER. FAKAT NAMİ  HASTALANDIĞI İÇİN ROTADAN ÇIKIP DOKTOR ARAMAYA BAŞLARLAR… GİZEMLİ EŞSİZ HAZİNE “ONE PIECE” HAKKINDA BİR OKYANUS MACERASI!

Teknik Özellikler:
Yayınevi: Gerekli Şeyler
Baskı: 1.Baskı Nisan 2014
Yazar: Eiiçiro ODA
Çizer: Eiiçiro ODA
Çeviri: Emine ÇALIK

Siparişleriniz için: siparis@gerekliseyler.com.tr

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails