17 Ocak 2014 Cuma

The Amazing Spider-Man 11 ve 12 Çıktı

The Amazing Spider-Man Cilt 11 ‘Bu Gece Kollarında Öldüm’

Bunların hepsi senin dediğin bir şey yüzünden oldu galiba, Örümcek! Çünkü Doktor Octopus ortalıkta serbestçe dolanıyor ve seni yok etmek için hizmetine sunduğu kolların sayısını artık biz bile kaçırdık… Ve can düşmanı olduğun için de, yengen evlenirken düğünde bulanamaman için o kolların her birini kullanmaya hazır! Tabii J. Jonah Jameson (nam-ı diğer Belediye Başkanı Jameson) düğünü ondan önce mahvetmeyi başaramazsa…!
Bu sayıda ayrıca Ben Reilly’nin çevirdiği entrikaları öğrenip May Yenge ile Ben Amca’nın tanışma hikayelerini dinleyebilecek ve Mary Jane’in dönüşünü görebileceksiniz. Tam on ikiden vurdun, Kaplan!

Bol maceralı bir evlilik özel sayısı olan bu ciltte Amazing Spider-Man #600-601, Amazing Spider-Man Family #7’deki ana hikaye ve Amazing Spider Man Annual #36 bir araya getirilmiştir

The Amazing Spider-Man Cilt 12 ‘Kızıl Saçlı Yabancı’

MJ’i kim unutabilir ki?

Peter Parker’in hayatındaki kişilerin çoğunun taptığı, kendisinin ise el üstünde tuttuğu kadın, son zamanlarda bir yabancıdan öteye gitmemişti. Fakat herkesin umutlarının tükenmek üzere olduğu bir anda, kızıl saçlı yabancı ortaya çıkıyor ve her zamankinden de güzel görünüyor! Mary Jane Watson dokunaklı bir birleşme hikayesi ve uzlaşma için geri dönüyor. Ama şehre aynı zamanda Chameleon da dönüyor ve bu kılık değiştirme uzmanı bu sefer her zamankinden daha korkunç ve daha zalim!

[Arka kapak yazısı]

Paylaşım - 


Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails