5 Ekim 2013 Cumartesi

Ankara'da Çizgi Romancıların Etkinliği Var

TÇÇT GURURLA SUNAR: Sinema Etkinliği!

Bir yılı aşkın süredir sanal alemde çizgi roman ile ilgili her türlü hizmeti veriyoruz. Çeviri/Balonlama ile başladığımız bu yolculuğa önce denemelerimiz ile katkıda bulunduk. Ardından haberlerimiz geldi. Ve sonrasında da incelemelerimizi ekledik. Ama yetmiyor, yetmedi. Hiçbir zaman çizgi roman ile ilgili yaptıklarımız yetmedi. Peki şimdi sırada ne var? 

Önümüzde bol aksiyonlu bir Thor filmi var. İlkinden on kat kaliteli olacağından da biz adımız kadar eminiz. Çünkü Marvel gerekli yatırımları yaparak artık sinema sektörü için ne gerekiyorsa yapmaya hazır bir hale geldi. Yani bizimkiler kesenin ağzını açtı millet!

Peki sıradaki etkinliğimiz ne? Film özel sayıları değil, onlar artık bizim rutinimiz oldu ve takvimde yerleri hazır zaten. Bu sefer kafamızda farklı bir şey var. Bu sefer millet... BULUŞUYORUZ! Evet, buluşuyoruz.


ANKARA!!! (Evet, ne yazık ki İstanbul değil, kimse kusurumuza bakmasın...) Thor: The Dark World filminde buluşmaya var mısınız? İlk gösterim günü, yani 1 Kasım Cuma günü, Büyülü Fener - Kızılay şubesinde yapmayı kararlaştırdığımız etkinliğimize herkesi davet ediyoruz.


Davet ediyoruz dediysek *öhhöm* kimse yanlış anlamasın, hesaplar alman usulü. :) Sinema salonu bizim için açacağı toplu gösterimin ücretini önden talep ediyor haklı olarak. 

Yalnız dikkat, katılım 118 kişilik kontenjan ile sınırlıdır.


Ha,  bir de... belki size +1 sürprizimiz de olabilir. Belki +2'de olabilir. Bunların ne olduğunu da sadece gelenler öğrenebilir ;) Bu yüzden bizim bir sayı belirlememiz gerek, katılmayı kesin olarak düşünenler önceden isimlerini yazdırmaları gerekiyor. Biletler bayramdan sonra satışa sunulacak ve hesap numarasına paraların yatırılması gerekicek. Bayram bitimine kadar kesin geleceklerin sayısını belirlememiz gerekiyor, gelmek isteyenlerin bize mail yolu ile adını ve soyadı ve iletişim bilgilerini de yazmaları yeterli. Biletler satışa çıktığında ilk bu arkadaşlar ile irtibata geçilecek, ardından boş kalan yerler açılacak.

Gelin, bize katılın, tanışalım kaynaşalım. Sohbetimizi muhabbetimizi edelim, eğlencemize bakalım. Artık sanaldan öte, biraz daha kaynaşalım.

Ön Kayıt için: tcctakimi@gmail.com

Kaynak - TÇÇT

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Buna para yatıracaklara şimdiden acıyorum kesin kazık yiyecekler

Mangaka dedi ki...

Adsız,TççT'yi tanmadığın için bende sana acıyorum. Adamlar neler yaptı, sinema salonundan biletleri biz alıcaz sinemanın belirlediği normal bilet ücreti dışında bişey ödemiycez, nasıl kazık yiyicez, aciz aciz konuşuyorsun...Çizgiroman Blog'larına musallat olan Kişiliksiz Panda78 olma ihtimalin nedir arkadaşım?

Linkler

Related Posts with Thumbnails