7 Nisan 2013 Pazar

Bağcılar Belediye Başkanı Çizgi Roman Dağıtıyor

Bağcılar Belediye Başkanı ile Noltaljik Gezi
Kitabı okuyan öğrenciye helikopter gezisi hediye. Çocuklara ilçeyi daha iyi tanıtmak isteyen Bağcılar Belediyesi, farklı bir proje hazırladı. “Başkan’la Nostaljik Gezi” isimli kitabı okuyan öğrenciler arasında NOTER huzurunda çekiliş yapılacak ve şanslı 20 öğrenci helikopterle Bağcılar’ı gezecek. Çizgi roman formatında hazırlanan ve nostalji bahçelerinin tanıtımının yapıldığı kitap, 47 ilköğretim okulunda 72 bin öğrenciye dağıtıldı.


Bağcılar Belediyesi, ilçeyi çocuklara daha iyi tanıtabilmek için yeni bir proje hazırladı. Çocuklar için, “Başkanla Nostaljik Gezi” isimli bir kitap hazırlayan Bağcılar Belediyesi, kitabı okuyan öğrencilerden 20’sine helikopterle Bağcılar gezisi yaptıracak. Şanslı öğrenciler, kitaplar üzerindeki seri numaraları esas alınarak NOTER huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek. Çekilişte ismi çıkan öğrenciler Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile helikopter gezisine katılacak. Çağırıcı, öğrencilere, gökyüzünden nostalji bahçeleri başta olmak üzere, Bağcılar hakkında bilgiler verecek.

23 NİSAN HEDİYESİ…

Gezinin yapılacağı tarih de çocuklar için oldukça manidar. 10 Nisan’da gerçekleştirilecek çekilişte geziye katılma hakkını elde edecek öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın olduğu 23 Nisan tarihinde helikoptere binecek.

Bağcılar Cahit Bayar İlköğretim Okulu’nda öğrencilere kitabın tanıtımını yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, kitapla, özellikle nostalji bahçelerini tanıtmak istediklerini ifade etti. Çocuklara seslenen Çağırıcı, “Sizler için önemli yatırımlar yapıyoruz ve sizlerin bu tesislerimizden en iyi şekilde yararlanmasını istiyoruz. Nostalji bahçelerimiz de bu projelerimizden biri. Üzüm Bahçesi ile başladığımız bu projemize sırası ile kiraz, kayısı, kestane ve fındık bahçelerimizi ekledik. Sizler, buralarda bir meyvenin nasıl yetiştiğini canlı olarak görebilir, dalından meyve yiyebilirsiniz” dedi.

Çizgi roman formatında ve çocukların anlayabileceği bir dille hazırlanan kitap, toplam 47 ilköğretim okulunun olduğu Bağcılar’da 72 bin öğrenciye dağıtıldı. Öğrencilerin, eğlenceli bir şekilde nostalji bahçelerinin tanıtımının yapıldığı kitabı okuduktan sonra kaybetmemesi gerekiyor. 10 Nisan’da yapılacak çekilişin ardından şanslı 20 öğrenci ile yedek öğrenciler, Bağcılar Belediyesi’ninwww.bagcilar.bel.tr adresinden duyurulacak. Ayrıca isteyenler, Bağcılar İletişim Merkezi (BİLMER)’nden 444 00 92 nolu telefonu arayarak sonucu öğrenebilecek. Çekilişte çıkan seri numaralı kitap kendisinde olan öğrencilerin Bağcılar Belediyesi’ne başvurması gerekiyor.

Kaynak - Bölge Gazetesi

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails