18 Şubat 2013 Pazartesi

HELLSING 2. CİLT Çıktı!

Hellsing, Kohta Hirano tarafından yaratılan Japon manga serisidir. Young King OURs adlı çok satan Japon seinen manga dergisinde 1997’den başlayarak Eylül 2008’e kadar yayınlanmış, daha sonra da Shōnen Gahosha tarafından tankōbon sayıları halinde toplanıp Mart 2009’a kadar toplam 10 cilt halinde yayınlanmıştır.


Integra Hellsing adındaki 22 yaşında soylu bir kadın, hem Hellsing ailesinin son üyesi hem de lideri ve Protestan Kraliyet Şövalyelerinin başıdır, ayrıca Hellsing’in gizli silahı olan, Alucard adındaki bilinen ilk ve en güçlü vampiri, dolayısıyla Hellsing Organizasyonu’nu kontrol edebilen yegane insandır. Hellsing ailesi tanrıdan bir görev yolundadır ve Integra bu görevi her şeyden önde tutar. Birleşik Krallık ve Protestan Kilisesi ona emanettir. 
İlk kez 11 Ekim 2001 tarihinde yayımlanmış ve Türkiye’de MTV’de, 13 yaş üzeri izleyici kitlesine hitap ederek yayımlanan animeye de uyarlanmış olan bu aksiyon ve korku yüklü manga şimdi Türkiye’de!

ARKA KAPAK YAZISI

Cinayet ve suçların dünyasında, politik entrika ve din çatışmaları, canavarlar ve yaşayan ölü kahramanlar, olağan varoluşun merceği altındalar.
Bu bomba-sınıf  bir iş! Kan içmeyi ve gerçekten "o şey" olmayı reddeden yeni dönüşmüş vampir (ama hala  lanet olası iyi bir dövüşçü), sevimli, küçük polis kız, Victoria; henüz bütün yeteneklerini göstermemiş olan, süper gösterişli, süper-vampir Alucard; ve ceketinin cebinde kendine has hilelerini saklayan yaşlı kahya Walter. Bütün bunlar, Hellsingíde ölen ve öldüren karakterlerden ufacık lezzetler, ve olaylar henüz başlıyor.

Günümüz gençliğinin beğeni seviyesinde dili ve tarzı ile Hellsing sadece iyi bir eğlence değil, aynı zamanda ufak dokunuşlarla modaya uygun gotik bir fantezi ve  normalliğin parmaklıklarını aşan şiddetiyle, karanlığın içine gülerek firar ediyor.

Gerekli Şeyler 
Siparişleriniz için: siparis@gerekliseyler.com.tr

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails