31 Ocak 2013 Perşembe

"Painkiller Jane" Dizi Filmi TV 2'de Yayınlanıyor Duyurulur!

TV 2 Türk izleyicisine bir çizgi roman uyarlaması dizi yayınlıyor: Painkiller Jane. Okurlarımızın belki de hiç tanımadığı bu kadın karakter çizgi romanla başlayan serüvenini artık beyaz ekrana taşımış. Asıl mesleği polislik olan ancak kanunların ulaşamadığı yerlere kahraman kimliğiyle dalan bu kadın karakterin en önemli süper gücü iyileşme gücü. 

Çizgi Romanda Painkiller Jane

Painkiller Jane, 1995 yılında Jimmy Palmiotti ve Joe Quesada'nın ortaklığıyla yaratışmış, Event Comics tarafından basılmış bir çizgi roman karakteridir. 5 sayılık kısa hikaye ile başlayan çizgi roman serüveni şimdilerde Dynamite Comics'de sürüyor. Bu arada PunisherVampirella, Hellboy, Terminator gibi karakterlerle ortak maceraları da yayınlamış olan kahraman sinema filmiyle dizi filme uyarlanmış

Uzun Metrajlı Painkiller Jane

Sci-Fi Channel TV kanalı için Televizyon filmi formatında çekilmiş olan 2005 yılı yapımı uyarlama dizi film için kapıları açmış gibi görünüyor.  Emmanuelle Vaugier'in başrolde oynadığı yapımı hayli kalabalık bir kadro kaleme almış. 

Dizi Filmde Painkiller Jane

Sci-Fi kanalı tarafından 2007 yılında dizi filme uyarlanan Painkiller Jane başrol oyuncusunu değiştirmiş.  Kristanna Loken'in üstlendiği başrolle birlikte karakterin gerçek ismi de ön plana çıkmaya başlamış:  Jane Vasco. Amerika-Kanada ortak yapımı dizi toplamda 22 bölüm çekilmiş ve her perşembe TV 2'de izleyici karşısına çıkıyor. 

Ümit Kireççi

1 yorum:

Unknown dedi ki...

çok güzel dizi takip ediyorum.edemediğim zamanlarda netten izliyorum eski bölümlerini.
araba oyunları

Linkler

Related Posts with Thumbnails